11 anledningar att INTE göra din grej!

När du gör din grej förändras livet från själenHej fantastiska du!

 Har du tänkt på en sak? Om du gjorde din grej skulle du kanske …

 • … missa Stures fiol-träning för att du hamnade i flow och glömde bort tid och rum – och vem skulle då använda alla öronproppar du har shoppat upp dig på?
 • … tappa din ledning i Candy Crush till GrönaTrollet, för du har så mycket annat kul att göra att du inte hinner spela – och det får ju bara inte hända!
 • … ha så mycket energi över på kvällen efter jobbet att du vill umgås med familjen istället för att stänga in dig på ditt rum med din dator – och vad skulle tonårssonen tycka om det?!
 • … vara så frisk hela tiden att alla de där näsdukarna du passade på att köpa upp i Ullared aldrig skulle gå åt – och det vore ju synd!
 • … lära dig så mycket nya roliga saker att alla tider i tv-tablån som du lärt dig utantill inte skulle få plats längre – och vem ska då hålla ordning på när Game of Thrones nästa säsong startar?
 • … få så många nya vänner som du bara älskar att träffa att du inte längre har tid att komma till faster Märtas söndagsmiddag varje vecka – och vem ska då slå farbror Egon i klädpoker??
 • … missa alla dina favorit-förmiddags-tv-serier för att du hade något ännu roligare att göra – och hur ska du då få veta hur det blir med kirurgens och sekreterarens hemliga kärleksbarn med drogproblem, som dog i förra avsnittet och snart kanske uppstår igen?!
 • … börja springa och äta bättre mat, för när du gör sånt du älskar börjar du älska dig själv och vilja dig själv gott – och vem skulle då göra Sickan sällskap med att raljera över Hårfagre Hälsonörden Hasse på fikapauserna?
 • … börja sopsortera mera, arrangera insamlingar till välgörenhet och hjälpa ensamkommande flyktingbarn med läxorna, för när du gör din grej känns livet mer levande och du vill inte bara hjälpa dig själv utan också andra – och hur skulle Börje överleva om du inte var hemma och lagade mat till honom varje kväll?
 • … bli så kreativ att du i förbifarten designade en klänning, skrev ett vitsigt tal till ett bröllop, och bakade en tårta i sju våningar till barnens fröken till skolavslutningen – och då skulle du ju definitivt bli utslängd ur Trötta Grannfru-föreningen!
 • … ha så roligt på jobbet att du plötsligt satt där och skissade på en ny idé en stund en söndag, när barnen ändå inte var hemma, du redan varit på gymmet och innan du skulle vidare och träffa dina kompisar – och det vet man ju hur det går, jobba på en söndag?? Utbrändhet nästa!!

Ja, så kan vi ju inte ha det!

Va? Vad sa du? Gillar du att ha kul på jobbet?

Gillar du att känna dig optimistisk, ha gott självförtroende, hålla dig friskare än genomsnittet, ha gott om energi, vara mer produktiv och kreativ än andra, hela tiden utvecklas och lära dig nya saker och att träffa passionerade och roliga människor som delar dina intressen?

I så fall låter det som att det är dags att du börjar göra din grej – eller MER av din grej, om du redan gör den! För det finns alltid ett nästa steg.

Ha det så roligt!

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev här nedan för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *