Blogg

Lev i nuet – från framtiden!

Du är redan den du vill varaHej fantastiska du!

Har du tänkt på vem du vill vara om fem, tio eller tjugo år? Alltså inte bara vad du vill göra, utan vem du vill VARA?

Fundera på det en stund.

När du kan känna den personen som du vill vara i din framtid i hela din kropp, vänd dig om från där du står då, i framtiden, och se tillbaka till där du är nu, idag, och svara på frågan:

Vad behöver du göra och vara redan idag för att kunna bli den du vill vara i framtiden?

Att varje dag leva från sin bild av framtiden, sin vision, kallas för Konsten att leva från en redan infriad framtid. Det är något av det mest kraftfulla du kan göra för att växa.

Men hur fungerar det egentligen?

Du vet ju att du blir vad du tänker, att du drar till dig det som din energi skickar ut.
Så om du går runt och tänker I framtiden ska jag … skickar du ut energin att du inte är där ännu, du utstrålar avsaknad. Och då kommer det var det du drar till dig och får mer av.

Men om du istället går runt och tänker och känner att du redan har uppfyllt det du drömmer om, så kommer din energi att utstråla överflöd, glädje och trygghet – eller vad det nu är som du vill ha i ditt liv. Vilket i sin tur drar till sig mera överflöd, glädje och trygghet osv.

Du skapar alltså det du önskar genom att låtsas att du redan har det!

Så. Vad skulle du göra idag om du redan idag var ”Du om fem år”?

Är det något av det som du kan göra redan nu? Gör det!

Jag drömde till exempel länge om ett mer harmoniskt hem, när jag inte bodde på en plats som jag tyckte var harmonisk. Men jag gjorde allt jag kunde för att skapa harmoni där jag var, och när jag kände harmonin i nuet så uppenbarade sig plötsligt möjligheten till ett ännu mer harmoniskt boende, och nu bor jag där.

(Men hur går det här ihop med att ”leva i nuet”, kanske du undrar? Alldeles utmärkt! När du gjort din utflykt till framtiden och vet hur du vill må och känna dig då, så börjar du må och känna dig så redan nu, i nuet. Och förresten så vet du väl att tiden egentligen inte är linjär, utan att allt som någonsin funnits, och någonsin kommer att finnas, redan finns i detta ögonblick? Så egentligen är du redan nu den du drömmer om att vara i framtiden – det är bara en illusion att du upplever att du inte ännu är där!)

Vad hände? Kommentera gärna!

Med mycket kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *