Unik gåva till dig som vill vara en ledare i Själens era

Photo: Lisa FabregaHej fantastiska du!

I några tidigare inlägg här på bloggen (ursprungligen nyhetsbrev från i somras) har jag skrivit om Herakleon, de guider som jag kanaliserar sedan förra året, och de budskap de vill att jag förmedlar vidare till er om den speciella tid vi lever i nu. Se till exempel Är du redo för Själens era?, Din första uppgift som ledare i Själens era, Den skapande principen gör dig till ledare i Själens era och Tänk om jag struntat i den där inre rösten för tjugo år sen ….

De berättar att vi nu har tagit klivet in i Själens era, efter att i några tusen år levt i Egots era, och att vi behöver fler medvetna ledare som guidar oss in i den här nya tiden.

Jag känner ett starkt ansvar för detta uppdrag och arbetar därför medvetet med att hjälpa och inspirera fler, särskilt kvinnor, att kliva fram och börja se sig själva som ledare i Själens era.

Eftersom du läser det här, tror jag att du är en av dem, och idag har jag en väldigt fin gåva till dig.

Men först …

Varför just nu?

I många ursprungsbefolkningar över hela jorden har det funnits förutsägelser om den tid vi lever i nu. Maya-, Hopi- och Inka-indianerna, katarerna och de vediska skrifterna talar alla om slutet av en gammal värld och födelsen av en ny vid den här tidpunkten i historien.

Jag vet att du känner det. Något stort händer i världen, ett enormt skifte i medvetenhet. Gamla strukturer ifrågasätts och faller till och med isär, saker som gömts kommer upp till ytan och konflikter verkar eskalera. Vi rör oss från Egots era till Själens era.

Vad är skillnaden mellan Egots och Själens era?

I den gamla världen, i Egots era, är rädslan kung. VI handlar utifrån rädsla för att inte överleva, rädsla för att bli ensamma, rädsla för att inte räcka till, rädsla för att bli utfrysta från gruppen, rädsla för att inte lyckas – eller till och med för att lyckas!

Vi använder också rädsla för att manipulera andra: Gör så här, annars får du inte vara med; Köp det här, annars blir du inte populär; Älska mig, annars kommer jag inte älska dig. En framgångsrik ledare i Egots era pekar ut en lämplig grupp av ”dem” så att de underordnade, ”vi”, får något att i gemenskap samlas runt – rädslan för fienden.

I detta paradigm ser människor sig själva ofta som isolerade, i konstant jämförelse med andra, levande i brist och en oändlig tävling och kamp.

Nu, på väg in i Själens era, upptäcker vi att vi har makten att välja från kärlek och tillit istället för från rädsla. Att lyssna till vår själ istället för vårt ego. Och att det här faktiskt kan förändra världen vi lever i.

Vi börjar förstå att vi inte är separerade från varandra, utan snarare, i grunden, en och samma.
Att vi inte är ensamma, utan snarare omgivna av kärlek och hjälp.
Att det inte är något fel på oss, vi behöver inte ”fixas till”, utan snarare hela och perfekta för vad vi är här för att göra.
Att vi inte är offer för det som händer oss, utan snarare kraftfulla skapare, formande vår verklighet med hjälp av vårt fokus och medvetande.

När vi blir medvetna om vilka vi egentligen är, när vi ser världen genom dessa nya linser av medvetenhet, står vi inte längre ut med de gamla sätten av hot, förtryck och ojämlikhet. Därför kommer allt upp till ytan nu, så att vi kan göra något åt det.

När vi slutligen förstår vår roll som skapare, inser vi att vi har kraften att faktiskt göra skillnad och förändra världen.

Du behöver inte längre vara president i ett land eller leda ett stort företag eller organisation för att göra skillnad. Du behöver bara din passion, ditt hjärta och din inre vägledning (ja, du kan ha användning av åtminstone ett sociala medier-konto, förstås!).

Vårt uppdrag nu: Återknyta kontakten med själen för att kunna skapa harmoni i oss själva och på jorden

När vi får ett val mellan rädsla och tillit, är vi nästintill programmerade att välja rädsla. Detta för att vi så sällan har lärt oss att odla tillit. Detsamma med kärlek. Många av oss känner bara kärlek genom linsen av villkorad kärlek.

Det här är resultatet av tusentals år i Egots era, av att ha låtit egot styra och rädslorna vara vägvisare.

Det är nu vårt uppdrag att bygga en bro från Egots era till Själens era.

En bro till en värld där det är självklart att lita på, respektera och älska varandra.
Att skapa istället för att förstöra.
Att känna tacksamhet istället för avundsjuka.
Att vara närvarande istället för stressad.
Att samarbeta istället för tävla och konkurrera.
Att känna nyfikenhet istället för rädsla inför det okända.
Att vara sann istället för cynisk.
Att vara lugn istället för oroad.
Och att se det som är helt i oss själva och i varandra, istället för fel och brister.

Sättet att göra detta är genom att åter skapa kontakt med själen, vår inre vägledning.

Vår själ, livskraften som vet vem vi är, var vi kommer ifrån och vad vi är här för att göra, är den som hela tiden puffar på oss i riktning mot expansion, engagemang, inspiration, närvaro, kreativitet, skapande, njutning, överflöd, glädje och kärlek.

När vi följer den här visa inre guidningen känner vi oss älskade, trygga, vägledda och vi känner oss hela. För det är vad vi är, på vår själs nivå. Alltid.

Föreställ dig hur världen skulle se ut om alla människor kände sig älskade, trygga, vägledda och hela …

Bara tänk!

Kära syster, det är dags att drömma en ny dröm …

Det här är en kritisk tid i historien. En tid av oerhörda möjligheter, en tid av enorm transformation.

Vi vet nu att vi har alla svar inom oss. Vi har alla resurser och all hjälp vi behöver. Nu behöver vi kliva fram, ställa oss i fronten och visa andra hur vi ska göra det här.

Hur vi börjar lyssna till själen.
Hur vi börjar komma från hjärtat.
Hur vi bygger en värld så vacker som den vi drömmer om för våra barn.

Jag tror att kvinnor har en viktig roll som förtrupper i den här transformationen.

Kvinnliga ledare i kontakt med sin själ behövs för att hjälpa oss att navigera den här tiden av djupgående förändring. En tid när vi har möjlighet att skapa en helt ny värld.

Du kanske inte ser på dig själv som en ledare. Men så länge du står upp för kärlek och för ljus, och så länge du medvetet väljer att fokusera på det goda du vill se i världen, så är du redan en ledare. Att vara en ledare i ditt liv eller i din familj har en större påverkan än du tror.

Jag är så tacksam för allt du redan gör.

Och jag ber dig att kliva upp en nivå till! Du behövs. Jag räknar med dig. Tillsammans kan vi göra den här världen vacker för alla.

E-bok om kvinnligt ledarskap i Själens eraFör att hjälpa dig att ta steget har jag satt ihop en e-bok med inspirerande berättelser från andra kvinnliga ledare i Själens era

De delar från sina respektive perspektiv, med hjärta och otroligt mycket kärlek, vad de tror är nödvändigt för att kunna ta klivet in i ett själs-lett ledarskap, som utgår från dig.

I slutet av boken får du dessutom en länk till en hel sida med ännu fler inspirerande gåvor från dessa kvinnor, inklusive en mycket speciell gåva från mig.

Läs, begrunda och kommentera sedan gärna: Vad kan du göra för att ta klivet in i ledarskap i Själens era?[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_btn title=”VARSÅGOD, LADDA NER DIN E-BOK HÄR” color=”purple” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Ffile%2Fd%2F13Kx1BNrJJosZjnvyjHzqb-3ArfzRz-Im%2Fview||target:%20_blank|”][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text] Håll också utkik i nyhetsbrev och blogg framöver, för jag kommer prata mycket mera om det här framöver. Du kommer också få en möjlighet till ännu mera stöd och hjälp i att leva i den här spännande tiden, så att både du, dina nära och kära och i slutänden hela världen, kan komma i ännu större harmoni.

Det här är vårt uppdrag nu. Så tacksam för allt du redan är och gör!

Med ödmjukhet & kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *