Blogg

Extra viktig förhandling? Känsligt möte? Nyckel-presentation? Detta är för dig!

Underskatta aldrig kraften i din fantasi Den kan ta dig hur långt som helstHej fantastiska du!

Du vet känslan när du ska till att göra något som får adrenalinet att spruta i kroppen? Du vet hur lätt det är att tappa fotfästet? Åka upp i huvudet och antingen fastna i rädslorna när egot målar upp skräckscenario efter skräckscenario för ditt inre. Eller bara gå på i ullstrumporna för att bli klar med det, utan att egentligen vara närvarande.

Du tappar kontakten med din inre vägledning. Med kroppen. Själen. Känslorna, som kan tala om för dig om du är rätt ute, eller fel. Om det du säger blir mottaget på ett bra sätt eller inte. Om du kan fortsätta som du gör, eller om du behöver byta taktik och göra något annat.

Efteråt kan det ibland kännas som att du inte var närvarande alls. Inte bra!

En av de absolut viktigaste egenskaperna för en ledare i Själens era är att vara grundad, i kontakt med din inre vägledning. Att kunna hålla dig lugn och medvetet närvarande när det blåser eller till och med stormar omkring dig.

Det är därför jag alltid rekommenderar en stunds meditation, visualisering och tacksamhet inför varje viktigt möte.

Men ibland räcker inte ens det. Därav veckans tips!

Så här: Nästa gång du har ett viktigt möte eller en utmanande prestation framför dig, kalla på ditt kraftdjur.

Ja, du läste rätt: Ditt kraftdjur!

Och hur vet du vilket ditt kraftdjur är? Det kan vara så att ditt kraftdjur har dykt upp på olika sätt i ditt liv ända sedan du var barn. Det kan ha kommit till dig i drömmar, det kan ha varit ditt favorit-gosedjur, du kanske alltid ville läsa om det eller se filmer om det. Det kan ha dykt upp på tavlor, i böcker eller i samtal, kanske särskilt i stunder när det varit lite tufft. Det kan vara ett djur du identifierar dig med och redan idag hämtar kraft ifrån.

Om du inte vet vad det är kan du i avslappnat tillstånd be din själ, din inre vägledning, att visa dig vilket ditt kraftdjur är, så ska du se att det dyker upp.

I alla fall. Inför ditt möte eller din prestation, efter eller i din meditation, be ditt kraftdjur att komma till dig. Föreställ dig att du kliver in i det och blir djuret. Känn hur du får alla dess goda egenskaper – kanske styrka, kanske fokus, kanske överblick, kanske närvaro, kanske visdom eller något annat.

Ta med den här känslan in i mötet. Närhelst du känner att du är på väg att tappa fotfästet, kalla tillbaka ditt kraftdjur och känn hur du hämtar styrka från det.

Du kan till och med ha något på dig eller med dig som hjälper dig att komma ihåg – till exempel ett armband, en berlock, en penna, anteckningsbok, klocka eller ring med ditt kraftdjur på.

Det här är ett knep jag själv använder ofta och det har hjälpt mig mer än jag någonsin hade kunnat ana. Det låter kanske för enkelt, men vår fantasi är ett fantastiskt verktyg för skapande, underskatta aldrig dess kraft.

Jag förstår om du kanske känner dig skeptisk just nu. Men lova mig att åtminstone prova det innan du avfärdar det! Det kan vara mer kraftfullt än du tror …

Ha det så kul!

Med så mycket kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev här nedan för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *