Blogg

Vikten av att leva medvetet i Själens era

Din intention är skapande Använd den för att slippa omvägar, fallgropar & skavsårHej fantastiska du!

Idag har jag spelat in en kort video till dig där jag berättar om hur vi, när vi nu går in i Själens era, kan underlätta för oss själva genom att medvetet använda vår intention mer.

Vi är nämligen på väg att bli ännu kraftfullare skapare och visst vill du vara med och skapa något bra, både för dig själv och andra? Det vill i alla fall jag!

Mina guider beskriver det som att du kan skapa en motorväg för dig själv att gå på istället för att behöva slå dig fram med en machete i djungeln varje dag.

Det tycker låter ju trevligt, eller hur?

Jag hoppas du ska bli inspirerad!

Vad tar du med dig från videon? Kommentera gärna!

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev här nedan för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

13 svar

 1. Livet skapas verkligen ur den känslan vi går in i det med. På väg till tåget och ledighet var jag på gott humör och gav en komplimang till en kille för hans häftiga kläder. Det visade sig att han var kläddesigner på deltid och blev jätteglad för att jag gillade det han gjort. Sedan ställde han en fråga tillbaka: Gör du vad du älskar? Precis rätt fråga att få just nu.

  Allt jag vet är att jag är på väg. Med själens hjälp ska det också bli rätt väg. Tack Carolina!

 2. Tack för dina ord!! Inser att jag använder detta sättet ibland. Kan börja göra det mer! Men min erfarenhet är att man måste vara tydlig och veta vad man vill. Det går inte att bara ”slänga ur sig” en önskan. Man måste veta vad man vill och tro på det. Och mena det. Svårt att beskriva. Tydlighet är viktigt. Och viljan!
  Hoppas du förstår vad jag vill få fram men inte hittar orden till riktigt…

 3. Jag använder det då o då. Kan vara möten, mina framtidsplaner för mig o mitt företag o ibland för något så enkelt som en parkeringsplats det funkar alltid. Skönt med en påminnelse om att jag kan använda det än mer.

 4. Det finns tillfällen då jag är tacksam för den medvetenhet som livet med sjukdom och annat tufft i livet fört med sig! Eller snarare är det helt enkelt så att begränsningar i energi tillsammans med ny medvetenhet under min resa gör att jag gör saker med Medvetenhet, stannar upp och lyssnar in, tänker vad/hur/när jag skall genomföra det jag tänkt, för Hjärtat skall vara med!!
  Förr var det som ett maratonlopp i Ekorrhjulet, där varken hjärta eller intuition fick plats i tid!!

  Är så Tacksam för ditt budskap i videon, ibland behöver vi alla påminnas att stanna upp, andas, känna, bli mer medvetna hur vi tänker/agerar i olika situationer!
  Varm kram och god fortsättning på Påsken!

  1. Tack, Anne! Det blir ju extra viktig att göra allt som kan spara på energin när man inte har så mycket energi. Det kan bli en styrka och något att lära ut till andra. Kram! ♥ Carolina

 5. Tack Carolina för påminnelsen!
  Jag har använt metoden i ett antal år på presenter och inför jobbiga möten och på senare tid på kvällen då jag ställer in fokus inför morgondagen. Det fungerar fint.

  Precis det du säger stod klart för mig för en dryg månad sedan när vi bodde på ett fränt hotell men jag glömde önska att jag skulle bli jättenöjd med maten. Så middagen blev dyr med menlös smak och knackig service. Jag fick då insikten att om jag inte har förväntningar inför något så blir det ofta en positiv upplevelse. Om jag däremot har förväntningar (fint hotell och höga matpriser=god mat och fin service) så behöver jag aktivt skapa med min intention. Jag förstod att det är dags att ta mer ansvar i vardagen också.

  Jag har använt mig oftare av metoden men nu blev det tack vare dina ord tydligt att jag ska använda den ännu mer. Här ska skapas

 6. Fina du, du inspirerar och ger mig glädje. Jag gör det du beskriver ibland men allför sällan. Samtidigt vet jag att allt blir så mycket lättare med rätt intention. Ska absolut användas mer. Har en tuff vecka framför mig, den ska jag förändra. Spännande.

 7. Så enkelt som när jag kommer till en plats och behöver en parkering, tänker jag, när jag närmar mig: Det kommer att vara en perfekt parkering ledig till mig och är det inte det när jag kommer, så blir det, det.

  Det har det alltid varit / blivit hittills! : )

  Jag har diskbråck nu
  men förstår att jag kan använda det till något jag önskat mig i många år. Nämligen tid till mig själv och min själ. Jag TACKAR!
  TACK FÖR ATT DU FINNS CAROLINA! <3 Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *