Blogg

“Energy is the new black” – vad betyder det för dig?

Nyckeln till dina drömmar stavas flow & energiHej fantastiska du!

I måndags satt jag och skrev ett långt blogginlägg om en viktig insikt jag fått de senaste åren, nämligen att jag har fått en delvis ny arbetsbeskrivning: Att hålla min energi hög och min kanal klar måste idag ha större prioritet än det exakta innehållet i och utförandet av mina tjänster, eftersom det är energin som skapar transformationer hos mina klienter och kursdeltagare, inte vilket exakt ordval jag gör eller vilken metod jag väljer.  

Det kan ju tyckas viktigt för en coach som dessutom kallar sig prästinna och Shaman, men vad betyder det för dig?

Svaret är: Allt!

Blogginlägget ville inte bli ett blogginlägg utan en video när insikterna från det jag skrivit ledde till en febernatt och nya insikter …

Titta på den här viktiga videon för att höra vad som hände och hur det påverkar dig, anta min utmaning och kom sedan tillbaka och kommentera – hur gick det??

Önskar dig allt gott – tack för att du finns!

Med kärlek & tacksamhet,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev här nedan för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

21 svar

 1. Tack, känner så väl igen det du berättar i videon. Var häromdagen på ett möte för ett nytt projekt. Kände mig osäker på projektet redan från början men drogs med av de andras entusiasmi. Gick ändå hem och sa till men man att jag var tveksam. Nästa morgon vaknade jag med jordens huvudvärk. Efter lunch meddelade jag kollegorna att jag inte kunde vara med i projektet och direkt efter släppte huvudvärken helt :)

 2. Fantastiskt! ja jag har verkligen fått en massa signaler och känner verkligen transformation nu. har varit några månader av att först bara förstå vad som händer, nu märker jag att jag börjar gå mot att vara sugen på olika saker och låta energin styra det, lära mig vad som är skillnaden på när hjärnan pratar och när hjärtat pratar, och så vidare. spännande tid!

  Fantastiskt bra film som gav mig många tankar, insikter och igenkänningar!

  1. Tack, Caroline! Ja, visst är det spännande … en tid av många möjligheter! Tack för att du är med och utforskar. ♥ Carolina

 3. Tack för en underbar viktig video med insikt.
  Sedan ett halvår har jag påbörjat resan att ta hand om min kropp och själ.
  Jag antar utmaningen att ta det till en högre nivå. Att skapa mer utrymme för mig att höja min energi.
  Kram. Tack. Här. Nu.

 4. Hej! Detta var verkligen viktig information som jag ska ta till mig! Även om jag har insett innan att detta är en viktig del så tenderar jag att glömma bort mig själv och kanske inte prioritera saker som höjer min energi och det som jag mår bra av- och att det liksom är ok att lägga tid på detta i ett annars busy life!
  Tack !!

  1. Tack, Maria, vi behöver ju påminna oss hela tiden. Det är mycket nytt för oss människor nu. Härligt att du är med! ♥ Carolina

 5. Själens era det låter så vackert och jag förstår nu att jag är en del av den. Och att allt jag gjort de senaste 2-3 åren leder fram till insikten att jag är en del av transformationen. Tack för påminnelsen och denna viktiga video Carolina. Du gick rakt igenom rutan med ditt viktiga budskap. Nu ska jag tänka Good enought i allt jag gör så mer blir gjort i själens era.

  Tack & Namaste!

 6. jättebra sagt.Gav mycket inspiration.Jag tror på det du sade.
  Men det måste innebära att göra det man vill.Trots att det finns personer som förstört mkt av avundsjuka.
  Både män & kvinnor.Tyvärr framförallt män i min & min familjs närhet.
  Och fortfarande försöker.
  Tack för allt pepp.Det behövs för många kvinnor (och även barn)
  Tack!!

 7. nu ska jag skriva min bok,vad som händer när man inte fått leva & äga sitt eget liv.allt skulle vara en självklarhet det du skriver.Tyvärr är det inte så för många kvinnor och barn.vi behöver många av oss mer självkänsla,och uppskatta oss själva,älska oss själva och veta att vi duger precis som vi är utan fötryck,elakheter för att hålla oss på våran plats utan röst.det är slut med all rädla.tack för allt pepp och det du gör för oss kvinnor,

 8. Du är så härlig så inspirerande och jag bara ler.
  Visst har jag också fått mina signaler, men blundat eller inte förstått. Nu förstår jag. Tack Carolina

 9. Skulle kunna skriva sååå mycket! Skulle bli superlångt inlägg. Men nöjer mig med att säga: Tack!!
  Det hände massor här!

 10. Åååh vilken inspirerande video!!!! Stor igenkänning och jag skrattar hjärtligt till uttrycket ” feber på dig!!!”Jag känner igen det. Jag antar utmaningen och har redan upplevt lite av det du talar om. Vilken skillnad det gör när jag är mer medveten om min energi, vad som drar ner och vad som fyller på och vad som krävs för att hålla den hög. I mitt arbete med mycket små barn som är så intuitiva märks det tydligt. De är naturligt i en hög energi och påminner mig ständigt om detta. Tack Carolina för din fantastiska energi och för allt du gör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *