Så gör du för att skaffa dig en egen brilliant coach – helt gratis!

Egot ser bara dina begränsningar. Själen ser din oändliga potential.Hej fantastiska du!

Idag är det midsommarafton. I folktron sågs förr midsommarnatten som en av årets mest magiska nätter. Gränserna mellan människornas värld och “andra sidan” tunnades ut och fantastiska saker kunde hända.

Läkeväxter ansågs extra kraftfulla. Gick man barfota i midsommardaggen höll man sig stark och frisk under året. Förtrollade skatter sades stiga upp ur jorden och bli synliga för den som kunde vara tyst – pratade man försvann de för alltid! Och som du vet kunde man förutspå giftermål genom att sova med sju eller nio blomster under kudden …

Just nu, på väg in i Själens era, lever vi i en magisk tid varenda dag. Det är inte bara på midsommarafton som vi människor får starkare krafter, inte bara midsommarnatten som vi får glimtar in i en annan verklighet.

Fler och fler upplever en starkare kontakt med det som vi förut kallade det “övernaturliga”, men som vi nu vet är helt och fullt naturligt.

Att “tala med själen” kanske är en sådan sak, som förut sågs på med skepsis, men som vi nu börjar förstå är vår enda väg framåt.

Det är själen som vet hur vi ska göra för att inte bli överväldigade, utbrända, överkänsliga, förbannade, ensamma, sjuka, deprimerade eller på krigsstigen mot allt och alla i den här omvälvande tiden vi lever i.

Men hur talar vi med själen? Och varför ska vi göra det?

Det berättar jag i den här videon!

Talade detta till dig? Hur gör du för att få kontakt med själen? Kommentera gärna!

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

 

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

3 svar

  1. Tack! Jag tror jag börjar fatta. ;-) Meditation är så svårt. Men ibland glimtar nya inspirerande idéer fram. Ska göra mitt bästa för att följa dem. :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *