Jag är inte här för att bekräfta dig – du är här för att bekräfta dig själv

Det är inget fel på dig Du är en självständig, kapabel ljusgudinna av episka mått Capiche?Hej fantastiska du!

Om och om igen den här sista veckan, när jag har hållit retreat i Glastonbury för de fantastiska kvinnorna i mitt nio månaders mastermind-program, har jag bollat tillbaka frågor som “Vad betyder det här som hände mig?”, “Hur ska jag tolka det här svaret jag fick i min meditation?” och “Ska jag göra det här eller det här? Så här eller så här?” med

– Vad säger du själv/din själ? Känn efter i magen, bara du har svaret. Jag är inte här för att bekräfta dig. Du är här för att bekräfta dig själv.

För så är det. Jag har inte dina svar.

Jag är ingen allvetande guru – men jag är grym på att hålla space så att du kan hitta fram till dina egna svar!

Det blir så oerhört mycket mer kraftfullt då. Om du hela tiden söker utanför dig efter svaren blir du ju beroende av någon annan för klarhet och vägledning.

Men om du hittar din egen källa till visdom har du den alltid, alltid med dig, var du än är och vad som än händer.

Förutom att du alltid får rätt svar för dig från din inre vägledning (frågar du någon annan kan svaret vara rätt för den personen, men kanske inte för dig), så sparar du också en massa tid.

När du tränat upp din kanal får du svaret direkt och behöver inte söka kontakt med och fråga en massa andra personer. Du behöver inte heller analysera det fram och tillbaka med ditt fantastiska, men dock begränsade, intellekt, som kan hålla på i månader utan att komma fram till ett svar som känns bra.

Din inre vägledning vet direkt. Du bara VET. Klarhet.  

Och eftersom du är en ledare i Själens era och har fullt upp med att göra din grej och njuta av livet är det något riktigt bra. Du vill inte slösa en minut på onödiga saker – du har Viktiga Grejer Att Göra och Njuta Av!

Jag vet inte hur många gånger jag varit med om att jag försökt tänka fram ett svar (jag glömmer, jag också!) och sen, när jag istället känner fram svaret, så är det bara där. Direkt. JA. Eller NEJ. Så enkelt och självklart.

När jag tänker en tanke – “Jag ska göra så här!” – kommer genast en annan tanke – “Eller så här?” Och plötsligt vet jag varken ut eller in.

När min själ ger mig en bild av en väg framåt, en känsla eller säger “Du ska göra så här”, då känner jag i kroppen att det är sant. Jag vet att det är sant. Visst kan tankar dyka upp som ifrågasätter, men jag har följt själen så länge att jag slutat lyssna på de där rädslorna.  

Temat för den här retreaten var (själv)ledarskap (Align & Shine – Expand in Leadership & Service).

För mig är grunden för allt gott ledarskap att ha en stark kontakt med sin inre vägledning.

Det hjälper dig att vara en självständig, trygg ledare som litar på dig själv och dina beslut. Det hjälper dig att stå stadig i din egen sanning, hur vindarna än blåser omkring dig.

Det hjälper dig att se med ödmjukhet på din omgivning och de som följer dig, för du vet att de också har sin sanning, att de är kapabla att ta sina egna beslut – du finns bara där för att hjälpa dem att hitta sin egen väg. De är inte beroende av dig, och du är inte beroende av dem. Ni är självständiga individer som tillsammans är på en resa att skapa en ännu bättre värld.

När jag ser mig omkring i världen idag ser jag alldeles för få ledare som verkar ha förstått det här. Istället för att ledas av sin egen inre sanning och vetskap om vad som är bäst för oss alla, är det många som istället jagar bekräftelse och eftermäle.

Det beror på den tid vi kommer ifrån, Egots era, där vi inte fått lära oss att vi har en egen inre vägledning som har alla de svar vi söker.

Istället har vi fått lära oss att det är något fel på oss. Vi är inte hela. Vi måste förbättras innan vi kan få vara med. Vi räcker inte till som vi är.

Och det är klart, vem vågar lita på någon som vi tror är trasig?

Inte sjutton vågar vi lyssna till oss själva om vi tror att det är något fel på oss!

Men nu är det dags, nu när vi går in i Själens era, att äntligen förstå att det inte är något fel på oss. Vi är alla helt perfekta för det vi är här för att göra.

Vi är hela, kapabla, självständiga varelser med hela universum till vår tjänst.

Så börja träna på en gång! Nästa gång du är på väg att fråga någon annan vad något betyder eller vad du ska göra, vänd istället ditt fokus inåt. Slappna av. Fråga magen (för det är där vi brukar känna vår själ bäst). Lyssna till dig själv, till dina känslor, till din själ.

Vad säger hon? Hon som är din inre vägledning, den som vet allt om dig och varför du är här. För hon var med och planerade resan innan du kom hit, och hon kommer vara kvar efter att din kropp och ditt mänskliga intellekt är färdiga med sin resa här. Låt henne, din själ, bli din vägvisare istället för världens alla självutnämnda experter.

Vill du få hjälp att hitta din själ och våga följa henne?

Kom på min Inspirationsretreat Shine Your Light den 10-11 november på Grand Hotel Saltsjöbaden strax utanför Stockholm!

Där kommer du få möjlighet att dyka djupt ner i din egen källa och hitta dina egna svar, ditt mod, din sanning och din väg framåt. Ditt ledarskap i Själens era.

Undrar du vad som egentligen kan hända på bara 2 dagar?

InspirationsretreatDet är lite av en utmaning för oss att förklara för den som inte har varit med om den här typen av expansion förut, hur mycket som faktiskt kan ske på bara ett par dagar i en miljö med hög energi där en erfaren coach/prästinna/shaman håller space för dig och din högsta utveckling tillsammans med en grupp där alla kliver in i eget ledarskap och är dedikerade sin egen växt.

Det är förståeligt om du är skeptisk. Vi är vana vid att utveckling tar tid. Många år i terapi. En del tror till och med att vi inte ens kan förändras, att bagaget vi bär på är vårt för evigt.

Inget kunde vara mer fel. Jag har sett gamla sår läkas på några minuter, bagage släppas på en sekund, syften uppenbaras direkt när vi öppnar oss för möjligheten och försätter oss i en situation där energin är tillräckligt stark för att hjälpa oss expandera.

På sikt kommer vi alla kunna göra det hemma på kammaren. En del av oss kan det redan. Men än så länge behöver de flesta ta hjälp av en container av starkare energi som hjälper till att släppa för fördämningarna, rensa ut allt som inte ska vara här och öppna upp kanalen till visionen och vägen framåt.

Det är det jag skapar på mina retreater och i mitt mastermind-program: En möjlighet att växa exponentiellt jämfört med hemma i din vanliga miljö.

Själv har jag växt på detta sätt i många år med hjälp av duktiga “barnmorskor”, som jag gärna kallar dem.

För det handlar till stor del om att bara finnas där i sin höga energi och skapa ett tillitsfullt rum där du kan hitta dina egna krafter att föda fram nästa version av dig själv. Hitta krafter du inte ens visste du hade på egen hand.

Har du fler frågor om retreaten? Mejla oss, så lovar jag att vi ska hjälpa dig hitta fram till ditt eget svar om retreaten är för dig eller inte.

Får du ett JA från själen hoppas jag att vi ses i november!

Med massor av kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *