Är en av dessa stenar din? Eller: Hur själen hjälpte mig att expandera

Är en av dessa stenar din?Hej fantastiska du!

När jag går upp ur det blågröna, skimrande Medelhavet på den italienska kusten, dit jag åkt tillsammans med min väninna som bor här nere för att njuta den sista dagen av sommaren efter att min Själsresa-grupp rest tillbaka till Sverige, tänker jag att jag ska välja ut en sten från den här vackra stranden att ta med hem till mitt altare. Som en påminnelse om det skifte som skett inom mig under den här resan, den kraft jag funnit.

Jag söker över stranden, bland alla tusentals stenar, för att hitta min sten.

Medan jag tittar och plockar bland några stenar som verkar tala till mig, “hör” jag plötsligt något annat inom mig:

– Du ska plocka en sten för varje deltagare i nästa års coachningsprogram Shine Your Light Mastermind. Du ska ge dem varsin sten, så att den kraftfulla energi du står i nu överförs till dem.

Åh, vilken fantastiskt fin idé, tänker jag och lyser upp!

Jag spanar på stenarna och frågar dem vilka jag ska välja. Det är inte lätt – den ena är vackrare än den andra! Runda och ofattbart släta, kantiga men slipade av vågorna till unika små mästerverk, i olika färger som gnistrar och glimmar när de är i sitt rätta element (precis som vi människor) …

Efter en stund märker jag att jag har plockat på mig betydligt fler än det antal deltagare jag har planerat ha i programmet, faktiskt så många att jag inte kan hålla dem alla i mina två händer.

Jag tänker att jag ska gå upp och välja ut de nio finaste. Så jag går upp till min solstol, där jag lägger ut alla stenar framför mig. Jag räknar dem och skrattar – 22 stycken, jag plockade ju alldeles för många! Även om en sten är min, är det fortfarande 21 stenar kvar. Nu blir det svårt att välja!

– Men tänk om du ska ha så många deltagare då? Tänk om du ska ha 21 deltagare i ditt program nästa år? Du har ju trots allt expanderat enormt mycket det här året, jag är säker på att du har kapaciteten att hålla space för så många, säger min väninna.

Jag blir alldeles stum. 21 deltagare?? När jag hade tänkt mig nio? Det pirrar i magen när jag tänker tanken – men samtidigt känns själen lugn … Är det så? Var det därför jag plockade 21 stenar??

Intellektet går igång och utvärderar tanken: Vore det alls möjligt? Får vi plats på retreaterna? Vad händer med kvaliteten? Gruppdynamiken? Min roll som coach?

Plötsligt kommer jag ihåg att min coach ett par veckor tidigare föreslog att jag skulle utöka antalet deltagare i mitt coachningsprogram till nästa år. Hon hade haft flera riktigt bra argument för en större grupp. Hon berättade till och med att hennes bästa mastermind-grupp någonsin hade haft närmare 20 deltagare … Då hade jag slagit det ifrån mig, men nu kom det tillbaka. Vore det ändå möjligt?

I samma veva slår en våg över mig inombords och jag känner mer än hör:

– Det är bråttom nu … Fler behöver gå igenom den här expansionen … Du har kapaciteten, vi har förberett dig för det här i flera år …. Vi vill ha ut fler med den här kunskapen och erfarenheten i världen … Det är precis som det ska vara … Tack för att du hörsammar vår önskan …

Jag förstår att detta är mina guiders önskan. Samtidigt är jag Drottningen i mitt rike, och behöver vara den som tar det slutgiltiga beslutet.

Så jag avvaktar. Jag tar inget beslut där och då, men alla stenar får följa med hem.

Efter resan har jag låtit mitt intellekt/ego vara med och utvärdera den här tanken. Mitt team har hittat möjligheter till boende och samlingsrum på våra retreater. Jag har hanterat de invändningar och rädslor som dök upp. Jag har känt in min egen kapacitet och pratat med andra som haft större grupper. Det har börjat landa. Det har börjat kännas spännande.  

Nu ligger stenarna där i sin skål och ser lika vackra ut som på stranden och jag kommer på mig själv med att bli nyfiken på vem som ska få vilken …

Kanske är du en av dem? Nästa års gruppcoachningsprogram för dig som vill växa som ljusgudinna och ledare i Själens era, Shine Your Light Mastermind, bjuder jag in till på min Inspirationsretreat Shine Your Light den 10-11 nov.

Nyfiken? Kontakta oss snarast för att få veta mera, så kanske det blir du som får en av dessa vackra stenar – OCH ett år av blomstring, skratt, utmaningar, inre & yttre resor och möjlighet till fantastisk transformation; ett år som du aldrig kommer glömma …

Tack för att du finns.

Med kärlek & expansion,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Shine Your Light Sisterhood & Kreativ Insikt, författare, prästinna, Shaman, civ ek DHS & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *