Investeringen som en portal till andlig expansion och helat generationsarv

Hej fantastiska du!Ingenting kan förändras på riktigt i ditt liv om du inte först förändras inuti

Den här veckan, när jag haft samtal med ansökande till mitt coachningsprogram Shine Your Light Mastermind, har jag lyssnat på kvinna efter kvinna som yttrat varianter av den här frasen:

– Om jag gör en sådan här investering i mig själv, om jag alltså anser mig vara värd att lägga så här mycket pengar på mig själv … vem gör det mig till? Och vad är då möjligt …?

Allt, svarar jag.

För det interna skifte som krävs, den inre expansion som sker, den portal och initiering som du går igenom när du för första gången investerar i dig själv, dina drömmar, din utveckling, dina idéer, ditt ledarskap och ditt liv på hög nivå, kommer att förändra dig. Det gör dig till en delvis annan människa.

Och det öppnar upp portarna för helt nya möjligheter, som du aldrig ens hade kunnat föreställa dig eller ta in innan.

För nu är du plötsligt ”den kvinnan”, som du förut inte trodde att du var.

Hon som investerar i sig själv big time.

Hon som tror på sig själv och sin grej fullt ut.

Hon som har full tillit till sin egen förmåga att skapa det liv – inklusive de pengar som kanske krävs för att uppnå det – som hennes själ viskar att hon är här för att leva.

När du går genom portalen, som investeringen blir för dig, kliver du i hennes skor. Du blir hon.

Och universum ser och hör. Och universum skickar nya möjligheter, mer inspiration, fler kreativa idéer, mera hjälp, människor som matchar din nya, högre vibration, ja, allt du behöver för att vara den här nya kvinnan.

Och då, min vän, är verkligen allt möjligt.

Det är inte pengarna i sig som gör det – utan skiftet inom oss när vi ser på oss själva på ett nytt sätt

Det är det energimässiga skiftet inom dig, den interna expansionen, som öppnar upp möjligheterna.

Skiftet från “Jag är inte den kvinnan” till “Jag är den kvinnan!”. Det är det interna skiftet som gör all skillnad.

Det skiftet kan vara riktigt svårt att göra på egen hand, ibland helt omöjligt. Vårt ego är nämligen utstuderat skickligt på att hålla oss tillbaka och låta oss gömma oss bakom föreställningar om vilka möjligheter vi har och inte. Vilka vi är och inte. Så skickligt att vi oftast inte ens vet om att vi hålls tillbaka från att vara oss själva fullt ut, de vi kom hit för att vara.

Därför kan vi ibland behöva lite hjälp på traven.

Tillit höjer vår energi och gör det möjligt att ta emot allt vi önskat

När vi försätter oss i en situation där vi inte från början har allt som krävs för att fullfölja uppgiften – om det så handlar om tid, kunskaper, pengar, kontakter eller något annat – så hamnar vi på en plats där vi bara kan göra en enda sak:

Ha tillit.

Det är här som magin kommer in: För tillit har samma höga energi som kreativitet, lust, glädje, tacksamhet, njutning, överflöd, expansion, transformation och kärlek.

Och eftersom en av de universella lagar som styr våra liv är den att lika energinivåer attraherar varandra så kommer du, när du känner tillit, per automatik dra till dig allt detta

Motsatsen till tillit, rädsla och en känsla av ständig brist, har en mycket lägre energinivå. Om de känslorna är dominerande i ditt liv kan du inte dra till dig de höga energier som hjälper dig att se din situation på helt nya sätt och skapa nya möjligheter. Du måste först hitta ett sätt att skifta din interna energi till en högre nivå för att detta ska kunna ske.

Resultatet helar kvinno-sår generationer bakåt i historien, helar vårt dna och skapar en bättre morgondag för oss alla.

Vad mer som händer när du kliver in i den här nya kvinnan, hon som vågar ha tilliten att investera ordentligt i sig själv och sin skaparkraft, är att hon naturligtvis vill se resultat av sin investering!

Så hon börjar sätta gränser för att få utrymme för sin kreativitet …

Hon börjar stå upp för sina värderingar för att kunna nå ut med sitt budskap …

Hon börjar be om hjälp och skapa ett team omkring sig för hon vet att hon inte klarar allt själv …

Hon börjar respektera sig själv och sitt uppdrag på ett helt annat sätt, vilket inspirerar andra omkring henne …

Hon kliver, nästan utan att hon märker det, in i större ledarskap, ett steg i taget.

Och det, mina vänner, helar kvinno-sår från generationer bakåt i historien …

Det här är anledningen till att jag lägger så mycket tid, pengar, kraft och energi på det jag gör:

En kvinna i taget som får tag i sin inre skaparkraft, står upp inför familj, vänner, medarbetare, chefer, kunder och världen för det hon tror på och delar sina gåvor med världen istället för att hålla sig själv tillbaka.

Det helar vårt gemensamma DNA och gör allt, precis allt, möjligt. Det öppnar upp möjligheter för hela mänskligheten. Vi får inte gömma vår skaparkraft för världen. Vi behöver levla upp nu som mina söner säger.

Det är dags att ta klivet ut i “den tillit som skapar världen”, som Karin Boye så vackert skriver i slutet av dikten “Ja visst gör det ont”.

Jag är så tacksam för dig som vill och vågar ta klivet ut i denna skapande tillit. Du, som har känt själens viskningar och kanske till och med rop och utmanar dig själv att våga följa dem. Du, som vet att du är här för att vara mera DU och att det krävs en hel del mod för att våga stå så naken och kraftfull i världen. 

Det är dig jag talar om. Ledare i Själens era. Här på ett viktigt uppdrag.

Tack för att du finns, modiga människa. Du behövs!

Med mycket kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Shine Your Light Sisterhood & Kreativ Insikt, författare, prästinna, Shaman, civ ek DHS & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *