Blogg

En självständig kvinna i Själens era

En självständig kvinna i Själens eraHej fantastiska du!

En självständig kvinna i Själens era är en ovanlig sort.

Hon har lämnat tonårstiden bakom sig. Hon är vuxen. Hon kan skilja på ögonblickets impuls och själens önskan, på hjärtats flimmer och själens djupa vetskap, på egots alla argument, sprungna ur rädsla, och själens röst, vilande i tillit och kärlek.

Hon står stadigt i sitt lugn, hur det än stormar. Draman kan andra dras in i, inte hon. Hon står kvar i kontakt med källan, så att hon kan agera från själen, för sitt eget och allas bästa.

Hon tar hjälp när det behövs, och vet att ensam inte är stark – men också att ibland är man ensam, och då kan man också vara stark. Ensam känner hon sig dock sällan. Hon vet att hon är en del av alltet och att hon alltid är omhändertagen.

Hon jämför sig inte med andra. Är fullt medveten om vad hon är här för att göra, och förstår och uppskattar att andra har andra uppdrag.

Hon har inget behov av att tala om för någon annan att de har rätt eller fel, att korrigera eller förändra någon annans beteende, för hon triggas inte av gamla sår och rädslor.

Hon kommer inte manipulera dig, tigga om din uppmärksamhet eller skuldbelägga dig att göra något. Hon arbetar inte på egots nivå. Hon kommer alltid från själen.

Hon är inte här för att vara perfekt, inte rädd för att göra fel – händer det ber hon om ursäkt. Det är inte hela världen! Hon ser livet som en lekplats där vi kan prova oss fram, lära och växa av det vi går igenom.

Hon är medveten om att hennes energi är skapande och tar ansvar för det. Rensar sitt bagage, lyser ljus på skuggorna så att de kan omvandlas till ljus, ser dem, ärar dem, förstår dem och ger dem kärlek.

Hon är helt och hållet bekväm med att inte veta allt. Trygg står hon inför det okända. Ingen vet vad som händer härnäst, exakt hur vi ska nå våra drömmar eller hur vi ska klara oss ur en svår situation. Men hon vet att hon klarar vad som än sker, att hon har resurser, rådighet, mod och påhittighet nog att hantera vad som än kommer i hennes väg. Hon lever i tillit till sig själv och till livet.  

Hon litar på att allt hon behöver kommer till henne när det är dags, så länge hon själv gör sin del – lyssnar till och följer själen varje dag.

Hon vet att hon är här av en anledning och hedrar den genom att använda sin unika kombination av talanger, erfarenheter, kompetens och drömmar för att göra både sitt eget liv och världen bättre.

Hon är en mästare på att hantera sin energi, för hon vet att det är hennes allra viktigaste verktyg. Vet att hennes varande är viktigare än hennes görande. Därför är hon inte konstant upptagen, utan tar hand om sig själv och fyller sina egna behov så att hon kan må som bra som möjligt.

Hon sätter hälsosamma gränser av kärlek till sig själv och andra, och av kärlek till sitt uppdrag. För annars kan hon inte skapa det hon är här för att skapa och lämna efter sig det hon kom hit för.

Hennes energi kan skifta atmosfären i ett rum på ett ögonblick och hon behöver inte skydda sig från tung energi, för solen behöver ju inte solglasögon, eller hur?

Hon lever sitt liv och följer sin väg, men trampar inte ned någon annan, utan säger: Kom med mig, tillsammans når vi mycket längre – klarar jag det, så klarar du det!

Hon låter all energi – pengar, känslor, tid, kärlek, möjligheter, rädslor – flöda utan att försöka hålla fast något. Hon lever i överflöd och en känsla av tacksamhet över livets storhet, möjligheter och generositet.

Hon ser på sig själv och andra med själens ögon: Som hela, trygga, älskade, kompetenta och självständiga varelser med stora gåvor, här av en anledning.

Hon behöver inte helas, för hon vet att hon redan är hel. Hon behöver inte heller hela någon annan, eftersom de också redan är hela – och hon behöver ingen yttre bekräftelse på att hon räcker till, är duktig eller behövd.

Hon är inte rädd för de stora drömmarna, men ser till att ta hjälp av andra som gått före för att våga ta stegen som ändå känns stora och utmanande. Hon vet att det behövs – och att hon behövs.

Hennes hjärta är öppet för alla hon möter, utan rädsla för att bli sårad, för hon vet att hon inte på riktigt kan bli det.

Hon lägger inte sin dyrbara tid och energi på att försöka övertyga människor som ändå inte är redo att bli medvetna om sin egen kraft. Hon vet att de kommer följa efter när hon och hennes systrar och bröder expanderar. Hon går före och visar vägen.

Hon anses modig, men själv menar hon att hon bara följer sin själ – det du ser är resultatet av att leva i tillit. Men hon kan medge att det emellanåt krävts en hel del för att våga ta steget, ändå finns aldrig något tvivel i henne. Det är självklart, det är hennes väg.

Hon behöver inte ropa högt om sin existens – du märker henne bara hon kliver in i ett rum. Hon har en självklar energi, varm och trygg, som inte behöver någon men ändå finns till för alla.

Du känner att du vill vara i hennes närhet, att hon har något att ge dig, en hemlighet du också vill ta del av.

Hon är på väg att transformera världen, ett steg i taget.

Hon är du.

Tack för att du finns.

Med mycket kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Shine Your Light Sisterhood & Kreativ Insikt, författare, prästinna, Shaman, civ ek DHS & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

 

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

6 svar

  1. Tack för en mycket fin text och för insikten som du delade i nyhetsbrevet, att man kan vara låg och ändå kunna förmedla något mycket gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *