Blogg

Kanalisering: Den skapande principen ger dig superkrafter (del 1 av 5 i artikelserien Kanalisering & tema för januari 2019)

Vi vill återupprätta ...Hej fantastiska du!

Idag är det den 1 januari 2019 och jag sitter överraskande nog (och för min vinter-depp-kropp glädjande nog) på ett plan till Los Angeles av alla ställen. Förra vintern bokade jag nämligen en resa till en retreat där, som sedan blev inställd. När det inte gick att få pengarna tillbaka för den billiga flygbiljett jag hade lyckats hitta, bokade jag istället om resan så långt fram som det gick, vilket var dessa två första veckor av 2019. Jag hade ingenting planerat, bara själva resan, och tänkte att det visar sig nog så småningom vad jag ska använda de där två veckorna till …

Snart insåg jag att det var perfekt, för hela året har jag försökt skriva min nästa bok, men inte lyckats karva ut tillräckligt med tid för att få ihop den. Jag har massor av material, men inte någon större ordning på det. Så nu ska jag äntligen få två ostörda veckor, bara jag och boken (och någon enstaka lunch med en kompis och joggingrunda på beachen, förstås) i en miljö och energi som är den mest kreativa jag någonsin stött på. En riktigt bra start på året, känns det som!

Det är också ett bra exempel på hur själen, vår inre vägledning, kan arbeta för att se till att vi får det vi behöver för att kunna skapa det vi är här för att skapa (för själv hade jag ju aldrig bokat en sådan här resa för att skriva klar boken, och det vet min själ – men tydligen är det precis den miljö jag behöver för att få ihop det, och då behövdes en liten omväg …).

Nu har jag alltså elva härliga, ensamma timmar till mitt förfogande på planet – lyx! Jag har börjat med att passa på att reflektera över det gångna året och även drömt lite inför det nyfödda.

Mer händer under ett år än vi tror – om vi skapar en stöttande miljö omkring oss

Varje gång jag gör detta slås jag av hur otroligt mycket som ändå händer på ett år – jag kan nästan få svindel när jag inser hur mycket jag växt, hur mycket jag lärt mig och hur mycket jag har fått vara med om … Jag har sällan den känslan under året. Då kan jag till och med tycka att ”ingenting” händer – för ofta har jag satt upp en mängd mål inför året och det är lätt att titta bara på dem och tycka att just de kanske inte har uppnåtts. Men när jag summerar året har ändå alltid så otroligt mycket hänt – oftast saker som jag aldrig hade kunnat planera själv (men som kanske inte heller hade hänt om jag inte hade följt de drömmar jag förmått ”se”, för naturligtvis är det ett samarbete mellan mig och min inre vägledning/mina hjälpare).

En orsak till att det är så här är att jag hela tiden medvetet ser till att utmana mig själv att fortsätta följa mina drömmar, följa min lust och glädje, följa min själ. Att inte bli bekväm och tycka att allt redan är gjort, jag är för gammal eller det är ändå ingen idé – allt invändningar från egot/rädslorna, som jag lärt mig att se igenom.

En annan orsak är att jag alltid omger mig med vänner, mentorer, inspiratörer och coacher som ser mitt högsta bästa och uppmuntrar mig att växa. Jag har ingen enda person i min närhet som håller mig tillbaka. Tvärtom, alla hejar på och lyfter mig hela tiden. (Så jag har ingen att skylla på när jag inte når så långt som jag vill – bara mig själv! Och så är det ju egentligen för oss alla, när vi kliver ur offerrollen och in i ledarskap.) Jag vet att det är en ynnest och inget som är självklart för alla.

Men det har inte skett av sig självt. Det är något jag medvetet odlat fram under många år, och jag är inte färdig än.

Därför är en av de saker som gjort mig allra gladast under 2018 Shine Your Light Sisterhood – den magiska mötesplats för ljusgudinnor i Själens era som jag startade i våras, efter att ha drömt om det i många, många år. Det har blivit precis så underbart inspirerande som jag hade hoppats!

Det är en plats där du får hjälp att skapa det där stöttande teamet som alltid hejar på dig och hjälper dig att stå kvar i ledarskap, följa själen och dina drömmar och fortsätta växa år efter år, så att du får uppleva mer och mer magiska saker i livet och bidra med det du kom hit för att göra.

Det är helt fantastisk. ”Ärligt!”, som vi sa i tonåren.

Det vore en dröm för mig – och för världen, eftersom den höga energi vi skapar i den här gruppen sprider sig långt utanför själva gruppen! – om ännu fler vågade ta klivet in i det här magiska växthuset i år.

Därför vill jag dela med mig av en liten del av allt det vi gör i den här fantastiska gruppen: En av våra månatliga kanaliseringar med övningar från mina guider – den för januari

Hela gruppen är nämligen vägledd av mina guider Herakleon, Väktare av Den skapande principen, som jag kanaliserar sedan ett par år tillbaka.

Det är en grupp feminina energier som skickar transmissioner, uppgraderingar och kanaliseringar till gruppen för att stärka den fria, kreativa, skapande kraften vi alla bär inom oss. Målet är att vi ska bli självständiga, fria, skapande individer som tillsammans kan bygga en hållbar, trygg och vacker värld för alla här på jorden, där vi kan växa in i nästa fas i mänsklighetens historia, Själens era.

I början av varje månad ger de gruppen ett tema genom en kanalisering, som vi sedan jobbar med under månaden. Vi lyssnar till kanaliseringen, läser den, skriver dagbok om den, tolkar den i egna ord och jobbar med den på våra egna eget sätt.

Som hjälp delar jag varje vecka dessutom en kort uppgift (eller nyckel, som vi kallar det). Det kan vara en fråga eller två att skriva eller meditera om, en övning att göra eller något att fokusera på under veckan och sedan reflektera över, för att förstärka effekten av kanaliseringen.

Det här är en av mina absoluta favoritdelar i den här gemenskapen: att se hur de här transmissionerna når in i deltagarnas liv och påverkar på djupet, ibland utan att de själva ens förstår att det är det som sker …

För januari fick vi en kraftfull kanalisering, där mina guider tog hjälp av Isis för att ytterligare belysa Den skapande principen och hur den fungerar. Den skulle jag vilja dela med dig, så att du själv får känna på hur de här transmissionerna fungerar.

Du kan välja om du vill lyssna till den eller läsa den eller göra både ock. Känn efter hur du vill ta emot den.

Jag rekommenderar att åtminstone lyssna till den, för det känns som om energin går igenom ännu lite starkare vid lyssning. Men som sagt, känn efter själv – du har din inre vägledning att följa.

Jag rekommenderar också att, om du lyssnar, inte samtidigt läsa transkriberingen, utan blunda och öppna dig för att bara känna och ta emot energin.

Kanalisering från Herakleon för januari

Lyssna på kanaliseringen, klicka här (13 min) >

Läs kanaliseringen här:

”Vi är Herakleon, Väktare av Den skapande principen.
Idag vill vi släppa fram visdom från Isis,
urmodern, gudinnan, som hjälper er att plocka fram
Den skapande, kvinnliga principen,
som har tryckts undan och feltolkats så länge och så kraftfullt,
som fortfarande motarbetas
och som så många är så rädda för, både kvinnor och män.

Och det finns ändå ingenting att vara rädd för.

Den skapande principen, den skapande energin …
Ni är rädda för att den är kaos och oordning.
Ni vet inte hur ni ska handskas med det
och tror inte att ni klarar av det.

Men egentligen är det ert eget motstånd ni möter,
era egna rädslor som skapar känslan av kaos.
Egentligen finns ingenting mer välordnat, synkroniserat och harmoniskt
än det kreativa flödet,
när vi låter det flöda,
när skapandet bara är skapande
från en önskan, en dröm;
när den skapande energin bara flödar.

När ni inte vet vad det ska bli av det som vill skapas,
känner ni att ni tappar kontrollen, att ni överlämnar er,
men ni kan, som Isis, stå kvar i er kraft, i er skapande kraft,
den feminina, skapande energin, som skapat allting i världen
med hjälp av Den omfamnande, manliga principen
som är en förutsättning för att skapandet ska kunna vara så fritt
att det skapar på högsta nivå,
det vackraste och skönaste som vill komma igenom.

När de här två principerna är i balans
finns varken kaos eller rigiditet
utan ett följsamt, skapande flöde där allting har sin plats
och ni kan känna er både fria och trygga, skapande
och som en del av skapandet,
och er innersta önskan och dröm, er vilja, är det som styr skapandet.

Isis är med oss idag för att förstärka budskapet, vikten av
de här skapande och omfamnande principernas varande på jorden.
Det har tolkats in så mycket felaktigt i de här principerna,
har lagts in manligt och kvinnligt och rädslor och ofullkomlighet,
som lett till maktfullkomlighet,
när det egentligen bara är principer för att skapa i det format där ni lever,
skapa det som ni drömmer om – var och en, och tillsammans.

För ni har alla en gemensam dröm, om ni öppnar er för den
så har den redan börjat manifestera sig på jorden.
Men när många människor inte är i kontakt med den drömmen,
inte kan känna eller se den på ett ens halvt medvetet plan,
så skapar det rädslor och motstånd,
en känsla av att “om jag överlämnar mig till det här, så kommer jag att sluta existera”.
Det är jaget/egot, den mänskliga delen i er, som är rädd för utplåning,
som inte kan förstå att
ni kan samtidigt vara både droppen och havet,
fröet och trädgårdsmästaren.
Ni är både skaparen och den som är skapad.
Det finns inget motsatsförhållande.
Ni dör inte och behöver inte dö om ni överlämnar er till processen,
till flödet, till den skapande kraften, som är ni, i er innersta kärna.

Vi vill tillsammans med Isis återupprätta den självständiga, skapande människan
som hämtar sin kraft i det kreativa flödet från källan
och som skapar en struktur och en ram för sitt arbete på ett hälsosamt sätt
som hjälper flödet att flöda och det, som vill skapas genom er, att skapas.

Då behöver ni gå syn på de rädslor som kommer upp
när ni konfronteras med den här starka, skapande kraften
som är ni.
De rädslorna är illusioner, men de verkar så verkliga.
De är verkliga för er, i era kroppar.
Och samtidigt har ni kapaciteten att uppleva känslan av
och varandet utan de här rädslorna.
När ni har upplevt det, så fyll på den känslan i kroppen varje dag.
Fyll på den tryggheten och tilliten och kärleken i kroppen varje dag.
Och släpp fokus på rädslorna.
Se dem som de illusioner de är.

Ta Isis som er förebild,
en självständig, skapande, kreativ, kraftfull kvinnlig förebild
för er, kraftfulla, kvinnliga ledare i den här cirkeln.
Hon finns med er precis som vi finns med er, alltid.
Skapa kontakt med den del av dig som är dotter till Isis,
Den del av dig som är en självständig, kreativ,
skapande, kraftfull och kärleksfull kvinna,
varelse, människa, gudinna på jorden.
Vi behöver dig.

När du står i din kraft, i din tillit, i ditt flöde
och har dina fötter stadigt på jorden i din mänskliga form,
men född av, med bränsle från källan,
som rinner genom din kropp med en självklarhet,
så hjälper du andra människor att hitta det här inom sig själva
och vi behöver det nu.

Motståndet och mörkret och rädslorna som väcks upp är stora
och de kommer att fortgå.
Men låt det inte skrämma er, för det är inte verkligheten.
Ni kan välja att fokusera på det
och då växer det.
Eller så fokuserar du på din inre vetskap om källans kraft,
din inre vetskap om din odödlighet
och din kontakt med din skapande, kreativa kraft,
som vi förstår att Carolina ens har svårt att hitta ord för,
för den är så stor …
Vi ser att hon söker efter orden,
för känslan vi försöker förmedla är så mycket större
än de ord som hon kan hitta.
Du har den kraften, du har den enorma kraften
som vi försöker förmedla energimässigt nu, eftersom orden inte riktigt finns.
Du är den här kraften.

Den här tiden vill vi be dig att fokusera din energi och din kraft på det här flödet
som finns inne i dig, din källa, din styrka.
Se rädslor och motstånd för vad det är – illusioner –
och kliv in i din egen självständighet och styrka.
Det betyder inte att du inte också har fantastiska relationer med dina medmänniskor.
Det finns ingen motsättning mellan att vara självständig
och att vara kärleksfull eller att vara i kärleksfulla relationer.
Att vara självständig betyder att du väljer vad du lägger ditt fokus på.
Det skapar ditt liv
och det skapar livet på jorden för alla.

Tack för att du är med
och är en sådan ljus kraft
i det här viktiga skeendet
i mänsklighetens och universums historia.

Tack, tack, tack, tack.”

Vad säger kanaliseringen dig?

De här kanaliseringarna talar inte i första hand till ditt intellekt, utan till din kropp, ditt hjärta, din själ. De är inte till för att analyseras eller i första hand förstås intellektuellt (även om du självklart också får leka med det, men gör inte enbart det). Det viktiga är att känna energin i och försöka ta in avsikten bakom kanaliseringen, att hämta styrka och inspiration i den.

Men hur kan du också använda den i din vardag?

Ta en stund för dig själv när du har lyssnat på eller läst kanaliseringen och skriv, meditera eller bara fundera över hur du skulle “översätta” det du fått till dig till din vardag? Vad säger den dig? Vad ger den dig för känslor? Vad inspirerar den dig att göra, vara, känna, tala om?

Och igen, gör det inte enbart genom att analysera kanaliseringen intellektuellt!

Ett bra sätt att få till dig dina svar kan vara att blunda, slappna av, föra ner ditt medvetande i magen/kroppen/känslorna, och sedan be din inre vägledning/själ att visa dig en bild av eller ge dig en känsla av hur du kan använda kanaliseringen i din vardag eller vad det är meningen att just du ska ta till dig av den.

När du har gjort detta, dela gärna i kommentarerna. Jag är nyfiken!

Och skulle du vilja få mer av det här, plus en fantastisk gemenskap och otroligt mycket inspirerande material enbart till för din blomstring, är du varmt välkommen att bli medlem i vårt fantastiska systerskap.

Nu ska jag jobba vidare med lite andra texter, läsa bok och sedan meditera en stund innan vi landar. Jag önskar dig en fortsatt bra start på det nya året!

Psst … Har du ännu inte deltagit i min gratis nyårsceremoni, där du får hjälp att ställa upp mål från själen, passa på att anmäla dig här på en gång > Hoppas vi ses!

Med så mycket kärlek & tilltro till dina drömmar,
Carolina

[quote]Carolina Gårdheim är grundare av Shine Your Light Sisterhood & Kreativ Insikt, författare, prästinna, Shaman, civ ek DHS & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.[/quote]

PS. Här hittar du alla artiklar i den här artikelserien:

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *