Nyckel 3: Hur fyller du på med känslan av trygghet och tillit? (del 4 av 5 i artikelserien Kanalisering & tema för januari 2019)

Hej fantastiska du!

I början av januari delade jag den månatliga kanaliseringen/transmissionen för januari som mina guider givit deltagarna i mitt medlemsprogram Shine Your Light Sisterhood med dig.

Läs eller lyssna till kanaliseringen: klicka här >

Påföljande två veckor delade jag de två första av de fyra nycklar/övningar/reflektioner, som vi arbetar med under månaden för att förstärka effekten av kanaliseringen (länkar i slutet) – den tredje kommer jag dela idag och den fjärde och sista nästa vecka.

Det här gör jag för att du ska kunna få uppleva hur det kan vara att delta i just den här delen av det här magiska programmet och den här fantastiska gemenskapen.

Jag vet att enbart arbetet med kanaliseringarna och nycklarna kan skapa stora förändringar i ditt liv, även om du inte ens skulle delta i något av allt det andra som ingår (alla mina e-kurser, live-meditationer, gruppcoachningssamtal, webinar, inspirationsmaterial, verktyg, få det gjort-dagar, vår fantastiskt stöttande fb-grupp osv osv).

Därför är det här min gåva till dig – se det som en god start på 2019.

Nu är det dags för …

—-

Månadens tredje nyckel: Hur fyller du på med känslan av trygghet och tillit?

Mina guider Herakleon säger bland annat så här i kanaliseringen för januari:

”Och samtidigt har ni kapaciteten att uppleva känslan av och varandet
utan de här rädslorna.
När ni har upplevt det, fyll på den känslan i kroppen varje dag.
Fyll på den tryggheten och tilliten och kärleken i kroppen varje dag.
Och släpp fokus på rädslorna.
Se dem som de illusioner de är.”

Ta fram din dagbok, slappna av, gå ner i magen och låt själen hjälpa dig att hitta dina svar på följande frågor:

– Hur hittar du fram till den här känslan av trygghet, tillit och kärlek? Hur känns den för dig? Var sitter den i din kropp? Går du till något särskilt ställe när du mediterar för att hitta den? Får du kontakt med den när du gör något speciellt eller på något speciellt ställe? Vid vilka situationer får du lättast kontakt?

– Och hur kan du ”fylla på den i kroppen varje dag”?

– Om du inte har känt den, be din inre vägledning/själ att visa dig eller låta dig uppleva/känna/höra/se vad du kan göra för att få känna den här känslan?

Prova sedan att ”fylla på den här känslan i kroppen varje dag”!

Vad händer? Dela dina tankar i kommentarerna nedan, så inspirerar vi varandra!

—-

Det här var den tredje av fyra nycklar till vårt tema för januari i Shine Your Light Sisterhood, som jag valt att dela med dig som en gåva på det nya året. Om en vecka kommer den sista nyckeln, håll utkik här då!

Och skulle du vilja få mer av det här, plus en fantastisk gemenskap och otroligt mycket inspirerande material enbart till för din blomstring, är du varmt välkommen att bli medlem i vårt fantastiska systerskap.

Önskar dig en skön vecka i kontakt med din själ tills vi hörs igen!

Med kärlek,
Carolina

PS. Här hittar du alla artiklar i den här artikelserien:

 
 
 
 

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *