Nyckel 4: En självständig kvinna – hur ser hon ut för dig? (del 5 av 5 i artikelserien Kanalisering & tema för januari 2019)

Hej fantastiska du!

Idag är det dags för den fjärde och sista nyckeln för januari i mitt lilla smakprov av Shine Your Light Sisterhood – min gåva till dig så här i början av det ännu nya året.

Har du missat tidigare inlägg, se längst ner för länkar!

—-

Månadens fjärde nyckel: En självständig kvinna – hur ser hon ut för dig!

Herakleon ber dig i kanaliseringen för januari att skapa kontakt med den del av dig som är “… dotter till Isis, den del av dig som är en självständig, kreativ, skapande, kraftfull och kärleksfull kvinna, varelse, människa, gudinna på jorden”.

En självständig kvinna – vad är det för dig? Be henne visa sig för dig, din inre “Isis dotter”. Skriv om henne, känn in henne, beskriv henne så som hon ser ut för din inre blick. Gör henne verklig för dig själv.

När du står inför en utmanande situation under veckan som kommer, fråga dig själv: Hur skulle hon, den här delen av mig, göra i den här situationen?

Låt henne hjälpa dig att välja var du lägger ditt fokus, så att du kan skapa mer av det du vill se i världen och därmed mindre av det du inte vill se.

”Motståndet och mörkret och rädslorna som väcks upp är stora
och de kommer att fortgå.
Men låt det inte skrämma dig, för det är inte verkligheten.
Du kan välja att fokusera på det och då växer det.
Eller så fokuserar du på din inre vetskap om källans kraft
och din skapande, kreativa kraft,
som är så stor att Carolina har svårt att hitta mänskliga ord för den …
Du har den enorma kraften.
Du är den kraften.”

Vad händer när du agerar mer som den här delen av dig? När du låter henne hjälpa dig att fokusera på din egen kraft? Dela i kommentarerna – jag vill höra!

—-

Jag har delat den här kanaliseringen och de fyra nycklarna för januari med dig som ett smakprov på en liten, liten del av allt som vi gör i det här magiska växthuset för dig och din själ som vi kallar Shine Your Light Sisterhood.

Skulle du vilja få mer av det här är du varmt välkommen att bli medlem.

Tack för att du har varit med på den här mini-resan. Jag hoppas den har givit dig något. Jag vill väldigt gärna höra vad, i så fall! Kommentera och berätta gärna här nedan. Tack!

Jag hoppas få fortsätta växa, blomstra och ha roligt med dig inom ramen för Shine Your Light Sisterhood.

Om det trots allt inte talar till din själ, hoppas jag ändå få fortsätta inspirera dig här på bloggen, i mitt inspirationsbrev, på Instagram och på Facebook. Och jag hoppas att du fortsätter följa din själ, för det är därför du är här.

Tack för att du finns.

Med så mycket kärlek,
Carolina

PS. Här hittar du alla artiklar i den här artikelserien:

 

 
 
 
 

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *