Blogg

Kaos? Förvirring? Oro? Så tar du dig igenom initieringen till nästa nivå av ledarskap

Hej fantastiska du!

Dagens blogginlägg ville inte bli skrivet, det ville bli ”pratat”. Så idag delar jag en inspelning med dig där jag bland annat berättar om:

 • Anledningen till att du kanske upplever världen eller ditt liv som kaosartat just nu och vad det tyder på att du är kallad till
 • Hur du gör för att navigera denna förvirrande och oroliga tid så att du kan ta dig igenom denna initiering och komma vidare
 • Den stora utmaningen vi står inför nu, som du är en av dem som ska gå före och ta dig an
 • Det enda verktyg du egentligen behöver för att ta dig vidare
 • Vad “tillit” egentligen betyder och hur det kan hjälpa dig att släppa fokus på resultatet och ditt kontrollbehov
 • Vad Karin Boye har med ditt nästa steg att göra
 • Hur du kan bära dig åt för att bli tryggare och våga mer, så att du kan lysa ännu mer av ditt ljus i världen och bli den du kom hit för att vara

Lyssna på inspelningen här:

Vad väcker det här i dig? Något du känner igen dig i? Kommentera gärna!

Och känner du någon som har svårt att bringa reda i det som sker för henne just nu, vidarebefordra gärna länken till henne. Tack för din omtanke!

Varmt tack för att du finns, du behövs så innerligt väl.

Med så mycket kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Shine Your Light Sisterhood & Kreativ Insikt, författare, prästinna, Shaman, civ ek DHS & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

 1. Hej! Jag är en 37-årig kvinna som precis har uppmärksammats på att jag med största sannolikhet har adhd! Men tiden fram till ev utredning känns hopplöst lång och jag lever ett liv i inre panik. Hur ska jag stå ut innan jag får det konstaterat och ev hjälp?! Kommer du ihåg hur du stod ut under den här perioden?!
  /A

  1. Hej Annika! Vad skönt att du är på väg att få hjälp! För mig var det inte så jobbigt som jag förstår att det är för dig. Jag förstod att jag förmodligen redan gjorde allt som de sedan skulle rekommendera mig (jag har omedvetet i hela mitt liv använt strategier för att handskas med min adhd, fast jag inte visste att det var det) (och mycket riktigt, under utredningen och även efter fick jag många gånger höra: Du gör ju redan allt!) – min största anledning att göra utredningen var att jag kommit till en plats när jag provat allt utom medicin och jag ville se om det var den sista pusselbiten som skulle kunna hjälpa mig till ett liv som jag kunde kalla lite mer “normalt”, att jag kanske skulle kunna orka med både familj och arbete utan att bli utmattad. Sen visste jag också själv att jag verkligen hade det, när jag väl “erkände” det för mig själv – jag behövde egentligen ingen utredning för att veta, så det blev inte nervöst på det sättet – har jag det eller inte? Min kropp talade mycket tydligt om för mig att det var så, när jag väl fick upp ögonen för det. Min största rädsla var att jag inte skulle lyckas få psykologerna under utredningen att förstå att det var så, just för att jag är högpresterande och inte haft några större problem med skolan. Men de visste att det ser annorlunda ut för tjejer, särskilt högbegåvade, så det var jag tacksam för. Så allt gick bra till slut. Och det är jag övertygad om att det kommer göra för dig också! Ett tips är att läsa böcker och googla på videos och information på nätet, där du hör andra berätta hur de har gjort för att kunna leva ett bra liv med ahdh – dels hjälper det dig själv under tiden och dels förstår du bättre när du kommer in i utredningen vad de frågar om och du har tänkt igenom allt i förväg. Varmt lycka till! ♥ Carolina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *