Känslig? Förvirrad? Lugn, du är bara på väg in i Själens era

Hej fantastiska du!Våga ta ansvaret

– Jag känner inte igen mig själv … ibland är det som om jag står utanför tiden …
– Ena dagen ligger jag bara och gråter, nästa är jag på väg att bli fredsmäklare i Israel-Palestina-konflikten …
– Jag får aldrig sova, det är som om de ”jobbar” på mig hela natten, jag är helt slut …
– Jag har aldrig tidigare upplevt en sådan kärlek … jag vet inte hur jag ska förhålla mig till andra människor efter den här upplevelsen …

Nuförtiden hör jag liknande kommentarer dagligen. För det är mycket som händer nu, på väg in i Själens era, när medvetandet skiftar och höjs på hela jordklotet.

Många upplever att de är mer känsliga – och det stämmer, det händer när frekvensen höjs. Det betyder dock inte att vi är mer ömtåliga, vilket kan vara lätt att tro. Bara att vi håller på att utveckla nya förmågor, nya styrkor och hitta nya resurser, ny kraft på nya ställen – och vi har ännu inte lärt oss hur vi ska hantera allt detta. Vi använder fortfarande måttstocken från Egot era, den vi växt upp i, och med den i handen ser det ut som att vi inte “klarar” eller “orkar” lika mycket som förut.

Så innan vi har lärt oss om allt det nya kan det kännas lite svajigt, vi kan känna oss mer sårbara och emellanåt förvirrade

I det här läget är det lätt att istället vilja gå tillbaka. Tillbaka till det vi känner till, det som känns tryggt och bekvämt – eftersom vi är vana vid det. Vi tar avstånd från allt vad guider, vägvisare och änglar heter, slutar göra vår morgonmeditation, städar undan altaret och stänger av kanalen till vår inre vägledning.

Vi ”backar hem” till det välkända: Går kanske tillbaka till ett jobb vi haft tidigare, börjar hänga med kompisar från förr, binge-äter mat vi vet att vi egentligen inte mår bra av, Netflixar hela helgen för att slippa känna och upprepar alla så kallade rationella argument för varför vi inte behöver lyssna på allt det där ”new age-tramset” som vi gjorde tidigare …

Även om du inte gör allt det här kanske du kan känna igen dig i själva känslan av att vilja dra sig tillbaka, att sluta försöka förstå eller utmana sig själv med allt det nya som pockar på. Och det är helt okej, det är som att vila lite mitt i uppförsbacken, innan vi tar oss an resten.

För det kommer inte att fungera att gå tillbaka. Om du har provat kommer du snart att märka det. Det som pockar på inifrån kommer inte ge sig.

För det som pockar på är det som du är här för att göra, och det tar inte semester – även om du kan lyckas tysta den där inre rösten ett tag

I den här situationen – när det känns som om du inte förstår vad som händer, inte orkar växa mer, inte har lust att ta mer plats när det nu är så utmanande, inte vill släppa fler gamla mönster, inte mäktar med att gå runt och känna dig så öppen och sårbar – är det bästa du kan göra: Älska dig själv ännu mer!

Du har hört det förr, men det behöver upprepas, för vi glömmer det så lätt. Det enda du behöver göra är att se på dig själv och alla dina försök att skydda dig och få vila lite genom att dra dig undan med acceptans och omtanke. Så här är det just nu. Det är helt okej.  

Och samtidigt: Acceptera insikten att du har fått de här upplevelserna av en anledning. Du har fått dem för att du är en av dem som är föregångare, redan på väg in i Själens era, innan de flesta andra ens vet om att skiftet är på väg.

Det innebär ett ansvar. Du har fått ett uppdrag. (Ett uppdrag som, i min värld, du själv tog på dig innan du kom hit.)

Jag är här för att be dig att våga ta det ansvaret. Våga kliva in i det uppdraget. För du behövs. Det är vad du är här för.

Ja, du får vila på vägen.

Ja, du få stanna upp en stund och andas.

Ja, det är okej att du inte förstår allt.

Men det går inte att backa längre, det har du redan märkt. Och står du kvar och kämpar emot blir det inte heller bra. Det går bara ut över dig själv.

Så varför inte acceptera det som är – även om du inte förstår allt som händer, även om du kan känna dig både liten, rädd och förvirrad emellanåt?

Varför inte se på dig själv och det som sker med kärlek och tillit istället för att döma och försöka förändra det som ändå inte går att förändra?

Varför inte ställa dig själv till förfogande fullt ut? Jag tror det är dags. Dags att fråga din inre vägledning: Hur kan jag vara till största möjliga nytta?

Kliva ur vägen för dig själv. Våga välja att släppa din rädslor och begränsande tankar om dig själv – och istället lyfta blicken högre.

Svara på kallet. Ta steget in i Själens era. Och bli den du kom hit för att vara …

Det är dags nu. Du är så varmt & innerligt behövd.

Välkommen. Du är efterlängtad.

Med oändlig kärlek & tacksamhet,
Carolina
Barnmorska för Ledare i Själens era

Carolina Gårdheim är grundare av Shine Your Light Sisterhood & Kreativ Insikt, författare, prästinna, Shaman, civ ek DHS & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *