En värld där din känslighet får blomstra

Det här blogginlägget kan du välja hur du vill ta till dig – läs det här under, eller ta en stund i avkoppling och bara lyssna till Carolina här:

Här nedan hittar du också den kanaliserade meditationen Ljuskällan med helande energi, som Carolina vill dela med dig idag:

Trevlig läsning/lyssning!

Hej fantastiska du!

Det var den sista dagen och det sista passet på retreaten Awaken With Mastery som jag höll i helgen tillsammans med min Shaman-mentor och goda vän Katherine Bird. Vi hade tagit deltagarna genom The Journey of Awakening, den resa som vi alla ljusarbetare går igenom – om och om igen, för det är som en cirkel vi vandrar runt i, där energin måste få flöda för att vi hela tiden ska kunna nå nästa steg.

Resan som ofta börjar med att vi på något sätt vaknar upp och får nya insikter om oss själva och världen, upptäcker nya kompetenser och kunskaper, får insikter och aha-upplevelser och en ännu större kontakt med den där delen av oss som står i förbindelse med den skapande livsenergin, själva universum.

När vi fyllt oss med så mycket mer ljus sker sedan en kontraktion, där energin minskar och vi får plötsligt syn på saker som vi förut har gömt eller inte varit medvetna om sår, skuggor, trauman, begränsande idéer och tankar, som nu inte längre är i harmoni med vår nya, högre frekvens och därför behöver få komma upp till ytan, få kärlek, helas och släppas för att vi ska komma vidare.

När vi gjort det kan vi ta oss till det tredje och sista steget (innan det börjar om igen!), som handlar om att ge sig ut i världen och dela det vi har lärt oss på den här resan.

Efter ett tag är det sedan dags för nästa uppvaknande – och så är vi igång i cirkeln igen, på väg på en ny resa.

Hur skulle en värld där dina gåvor uppskattas se ut?

Under retreaten hade vi alltså stött och blött de olika delarna av den här resan. Vi hade jobbat igenom var och hur det kan vara lätt att fastna på de olika stegen och hur man i så fall kan ta sig vidare. Vi hade adderat mängder med verktyg till deltagarnas verktygslådor. På slutet satt vi och pratade om det här momentet att dela med sig av sina gåvor till världen. Hur det kan se ut, hur det kan gå till. Deltagarna hade insett att de hade alla möjliga typer av gåvor och dessa gåvor beskriver vi ofta i termer av att det handlar om en ökad känslighet. En ökad förmåga att uppfatta till exempel energier, sinnesstämningar, information, att ta in budskap från andra sidan, att uppfatta större nyanser i allt som sker, att se “bakom kulisserna”/”bortom illusionen”, att bara veta, att minnas sådant som tidigare varit glömt eller undangömt och så vidare.

Då märker jag att jag har svårt att släppa en situation från dagen innan, en insikt som plötsligt kändes så otroligt viktig.

Vi hade precis gjort en meditation där deltagarna ombads föreställa sig en värld där deras nyväckta gåva – deras specifika känslighet var högt värderad, uppskattad, ärad och eftersträvansvärd. Den var någonting som andra gärna ville ha och som människor med glädje betalade för att få ta del av. De som hade känsligheten/gåvan prioriterade den och formade sina liv så att den här gåvan skulle kunna blomstra på allra bästa sätt och de därmed skulle kunna hjälpa så många människor som möjligt.

Hur skulle en sådan värld kunna se ut? frågade vi i meditationen. Och om du redan levde i den världen idag, hur skulle du ordna ditt liv för att ge dig själv allt det du behöver för att din gåva ska kunna blomstra och du därigenom ska kunna hjälpa så många som möjligt?

Efteråt kommer en av kvinnorna fram och berättar att för henne blev det bara helt tomt i meditationen. Hon kunde för sitt liv inte få upp en bild av hur en sådan värld någonsin skulle kunna se ut … Det var helt enkelt för främmande, för långt från den verklighet hon levde i …

Jag tycker det här säger så otroligt mycket om vår tid. Och jag tror att väldigt många av er känner igen sig. Jag märker det inte minst i Shine Your Light Sisterhood, där många berättar om hur ovant och bra det känns att vara med i ett sammanhang där man inte känner sig konstig, annorlunda eller till och med ifrågasatt, något som många upplever att de är i sitt övriga liv. Många vågar inte ens prata om sin känslighet – och många har själva svårt att förstå att det ens skulle kunna vara en gåva! De har enbart sett sin känslighet som en belastning, för det är så de uppfattar att andra ser den …

Vi behöver bli bättre på att ta tillvara allt det nya som kommer in nu

När vi höjer vår medvetenhet allt mer, som vi nu har börjat göra, är det fler och fler människor som blir känsligare för all typ av energi, information, kunskap och vetskap. Fler och fler öppnar upp mer av sina sinnen för att ta emot mer ljus och högre frekvenser, som kommer med precis den typ av information vi behöver nu för att kunna ta mänskligheten till nästa nivå. Samtidigt är vi alldeles för dåliga på att ta tillvara de här superkrafterna och hjälpa de här människorna att uttrycka och använda sina gåvor till allas bästa.

För vi behöver den här kunskapen nu. Vi behöver människor som har starka, klara, öppna kanaler, som tar in allt det som kommer till jorden nu. Det finns så oändligt många olika sätt våra gåvor uppträder på. Vi har ännu bara sett början på det som är på väg att komma in.

Just nu står vi på gränsen och vacklar mellan å ena sidan en stor sårböld av rädsla för allt det här nya, som skrämmer dem som inte förstår vad som händer – och som dessutom lyser ljus på allt som varit gömt och som nu behöver komma upp till ytan och lysas ljus på, helas och få kärlek (precis som i den resa av uppvaknande som jag beskrev i början) – och å andra sidan denna ökade medvetenhet som sprider hopp och ljus i världen.

På vägen kan det bli lite stökigt och det är verkligen inte konstigt, som jag också beskrev inledningsvis. Det är precis så vi själva kan känna när vi hamnar i en svacka efter att den starka kontakten i uppvaknandet, när vi plötsligt tycker vi är pyttesmå igen … “Hur kunde jag någonsin tro att jag hade fått de där gåvorna?” Så går vi igenom allt det jobbiga, processar och helas. För att sedan plötsligt hamna på en lugnare plats, där vi känner oss tryggare och med större självförtroende kan våga doppa tårna i vattnet och känna hur det är att börja dela det nya vi har lärt oss med världen …

Världen står, som jag ser det, alltså mitt i andra steget i den här processen, där allt skräp ska upp till ytan nu så att vi kan se det, förlåta och släppa för att sedan kunna skapa något ännu bättre.

Vi kommer att komma dit så småningom, det är jag helt övertygad om.

Men för att vi ska kunna det behöver alla vi som nu tar in och härbärgerar ännu mer ljus, väcka upp våra gåvor och börja dela dem med världen. Vi behöver använda vårt nyvaknade skapande medvetande och börja fantisera om hur det samhälle ska se ut som vi är här för att bygga upp. Det är första steget mot att kunna skapa det.

Hur ser det ut när din “överkänslighet” blir “normalkänslighet”?

Hur ser ett samhälle ut där alla våra gåvor uppskattas? Även de gåvor som vi upplever som känslighet, högkänslighet eller till och med “överkänslighet” – något som jag tror så småningom kommer bli “normalkänslighet”? Hur ser ett samhälle ut där vi förstår denna nya typ av kompetens?

Prova att måla upp det för dig själv!

Hur skulle du agera om du värdesatte dina egna gåvor mer än du gör idag? Om dina gåvor var otroligt värdefulla vilka de alltså är! vad skulle då du förändra i ditt liv? Hur skulle du se till att de kunde få blomstra ännu mer? Så att du skulle kunna använda dem för att hjälpa andra?

Och vad kan du göra redan idag för att börja uppskatta dig själv och det du har att erbjuda världen ännu lite mer?

Om var och en av oss värdesätter våra gåvor bara lite mer så kan det göra enorm skillnad.

Det börjar med dig. Det börjar med oss. Var och en av oss.

Tror du inte att världen kommer uppskatta dina gåvor? Den värld vi möter är bara en spegling av vår inre värld. Så om du inte tror att världen ska uppskatta dina gåvor beror det på att du själv inte uppskattar dem … (Jag vet, tough love!) Det kan vara lite jobbigt att inse att vi inte uppskattar oss själva, så därför projicerar vi ut det på världen och säger att det är de som inte uppskattar oss.

Men den dagen vi själva uppskattar oss och våra gåvor till fullo, då kommer vi också att möta uppskattande även från vår omgivning. Det är bara så det fungerar. Det vet du som är ljusarbetare bättre än någon annan.

Så igen – som alltid – det börjar med dig. Det börjar med dig. Det börjar med dig.

Det behöver inte vara några stora omvälvande förändringar. Det kan börja med att du skapar lite större utrymme för dig själv, dina gåvor, din energi: Lära dig mer om det där som väcker ditt intresse, det där som börjar ge sig tillkänna, drar och bubblar i dig. Sök dig till miljöer där du ser att det du är nyfiken på redan är uppskattat. Sök dig till miljöer med andra människor som har samma nyfikenhet som du.

För varje steg du tar mot att visa större uppskattning för dig själv och dina framväxande gåvor, tar du också ett steg mot att hjälpa världen, och du ger samtidigt andra tillåtelse att uppskatta sig själva och sina gåvor.

Redan där har vi börjat skapa en ännu bättre värld!

Så varmt tack för att du är med på den här resan av uppvaknande, tillsammans med våra fantastiska deltagare från helgen, alla systrar i mina program Shine Your Light Sisterhood och Shine Your Light Mastermind, alla ni som följer mig och oss och det arbete vi gör här, och alla som jobbar på era egna håll världen över. Tillsammans kan vi göra så otroligt mycket mer än vad vi tror.

Tillsammans kan vi skapa den där världen vi drömmer om. Jag vet det. 

Varsågod – den kanaliserade meditationen Ljuskällan med helande energi hjälper till på vägen

Som en liten hjälp på vägen vill jag dela med mig av den kanaliserade meditation som jag spelade in vid ett “Öppet hus” i Shine Your Light Sisterhood i slutet av augusti.

Den heter Ljuskällan och i den ingår en transmission. Det betyder att det finns en helande energi som du får ta emot när du lyssnar på kanaliseringen. Även om du inte upplever att du känner någonting så kan du lita på att den är där. Du hittar meditationen högst upp på sidan. Jag hoppas du ska uppskatta den.

Kommentera gärna här nedan vad som hände när du lyssnade – jag är nyfiken!

Än en gång, varmt tack för att du är med på resan!

Massor av kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är andlig barnmorska för medvetna ledare i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

  1. Det kändes både märkligt och härligt. Märkligt för jag kunde inte röra mig, utan satt bara helt fängslad. Härligt för det infann sig ett ett fantastisk lugn i kroppen. Nästan som att vara utanför min kropp. Jag tackar dig så mycket. Tyvärr missade jag den kvällen du delade en meditation. Hoppas på fler tillfällen. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *