Blogg

Är du verkligen här? Det kan vara skillnaden mellan depression och livskraft

Hej fantastiska du!

För många år sedan var det emellanåt direkt smärtsamt för mig att meditera. Inte själva meditationen, den var alltid underbar. Jag hamnade på en plats långt, långt borta, i fullständig avslappning och kärlek.

Det var sen det blev jobbigt, när jag skulle tillbaka ner i kroppen. Många gånger grät jag. Jag ville inte tillbaka.

Men så småningom landade jag i insikten att det är här jag ska vara, och det kändes bra. Jag hade inte längre problem att komma tillbaka efter en meditation och tänkte inte så mycket mer på det.

Så när jag ramlade ner i en depression i höstas kopplade jag inte alls ihop det som hände med det här. 

Men det fanns ett samband och det gjorde all skillnad …

Om du någon gång, eller till och med ofta, känt att du haft svårt att hitta livsglädjen eller din fulla livskraft, lyssna gärna till min berättelse och känn efter:

Är du verkligen alltid här, i din kropp? Hela du? Känner du dig full av livskraft? Eller kan det vara så att du råkat ut för samma sak som jag?

I inspelningen får du bland annat veta …

 • Vilka tecken du ska hålla utkik efter för att veta om du är här eller inte.
 • Vad du kan göra för komma tillbaka ner i kroppen om det skulle hänt att en del av dig blivit kvar “där uppe”.
 • En rad tips på vad du kan göra för att ytterligare höja din livskraft genom att släppa allt sånt som riskerar att leda till att du lämnar kroppen och inte är helt och fullt närvarande.

Ett matnyttigt avsnitt, alltså! Fram med anteckningsboken, tänd ett ljus och ta en stund för dig själv och din livskraft.

Lyssna här: 

För du är så viktig. HELA DU behövs.

Alla ljusledare, alla medvetna, andliga människor som arbetar för att komma från och sprida kärlek och tillit, behövs nu. Mer än någonsin.

Varmt & innerligt tack för ditt viktiga ljusarbete.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är andlig barnmorska för medvetna ledare i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

 1. Tack Carolina för att du delar detta. Precis vad jag behövde nu. Under det sista året har jag mer och mer börjat lyssna på och tillåta min andlighet/spiritualitet/öppenhet något som både skrämmer och fascinerar mig.

  När jag lyssnar på ditt inlägg inser jag att min trötthet, kraftlöshet, vilsenhet och längtan hem kanske hör ihop med detta som du beskriver. Jag har en historia av dissociation pga trauma, vilket gör att jag är van och har lätt för att lämna min kropp. Liksom du beskriver kan jag känna att jag inte riktigt vill och orkar vara i denna världen, att lugnet och fridfullheten där hemma är mer lockande. Jag får ofta påminna mig om att det är här på jorden, i den här kroppen jag ska vara nu.

  Nu har jag fått bekräftelse på att flera upplever detta, och det känns så bra. För mig är förståelse av vad som händer viktigt för då har jag en plattform att utgå ifrån.
  Så tack kära du! Jag behöver vara här med hela mig för att utföra det uppdrag jag har här (även om jag inte riktigt vet vad och hur ännu).

  Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *