Blogg

Keep Calm & Be a Leader – kanaliserad meditation för dig som vill vara en transformerande kraft i Corona-tider

Hej fantastiska du!

Keep calm and be a leader

Jag hade redan ett blogginlägg skrivet och klart idag, schemalagt och inlagt i vårt tidsinställda nyhetsbrev som skulle gå ut nu på eftermiddag – och massor annat på min att göra-lista.

Men så på min morgonstund ställdes allt på ända. Något pockade på, ville igenom, ville ut …

Jag satte på mikrofonen och började spela in.

Först kom ett budskap, sedan en transmission, för medvetna ledare i vår utmanande “Corona-tid”.

Det här är ditt uppdrag nu – är du med?

Budskapet handlade om hur vi som ljusledare kan vara kvar i och agera från våra öppna hjärtan i den tid av oro, förvirring och rädsla som nu sprider sig över världen på grund av Corona-virusets utbredning.

I de kanaliseringar och transmissioner vi mottagit inom Shine Your Light Sisterhood sedan årsskiftet har fokuset legat på temat “Ditt öppna hjärta”. Nu blev det plötsligt så uppenbart varför, när vi ser vad som händer i världen idag.

För oro och rädsla stänger våra hjärtan och för oss bort från själen, tilliten och vår inre vägledning.

Oro och rädsla för oss rakt in i egot – i fly- eller fäkta-tillståndet eller i prestations-tillståndet, båda ställen där vi saknar förmåga att göra sansade bedömningar, där vi saknar förmåga att förstå vad som egentligen är bra för oss och andra.

Om oro och rädsla genomsyrar ett samhälle är det på längre sikt betydligt farligare för oss och skapar större skada i världen än vad själva viruset gör.

Att vara rädd och orolig är mänskligt brukar vi säga. Men vi lever i en tid när medvetandet höjts så mycket och vi vet så mycket mer om hur vi och världen fungerar, att vi som är medvetna inte längre har några ursäkter för att fortsätta agera som förut, som vi varit vana att göra – som “alla andra” gör.

Vår uppgift som medvetna, som ledare, som de som har förstått hur mycket vi och vår energi påverkar varandra och vårt samhälle, blir att göra allt vi kan för att fortsätta hålla vårt hjärta öppet.

Fortsätta vara kvar på vår lugn- och ro-plats, hålla kontakt med själen, tilliten och kärleken. Fortsätta lyfta blicken och se saker från ett högre perspektiv. Att inte släppa in rädslan eller oron, att inte låta dem ta överhanden.

Det är naturligtvis inte samma sak som att strunta i riskerna eller låtsas som att viruset inte finns.

Det är att inte späda på rädsla och oro genom att sprida tveksamma uppgifter. Det är att fortsätta gå till och agera från platsen av lugn, ro och kärlek inombords. Det är att följa rekommendationerna med förnuft – av kärlek, inte av rädsla – för från vår lugn och ro-plats kan vi ta väl underbyggda beslut, som gynnar alla.

Det är också att varje dag göra något härligt som fyller på lyckodepåerna – kanske hjälpa någon annan? Eller göra något för dig själv, så att du kan fortsätta må bra, komma från tillit och kärlek och vara ett sant stöd för dem som inte har förmågan, som du har.

Vi har pratat om att “välja kärlek”, “lyssna till din inre vägledning”, och “följa hjärtat” så länge.

Men har vi verkligen agerat på det i skarpt läge?

Nu är vi där. I den här situationen ställs vårt ledarskap på prov. Det öppna hjärta vi har jobbat med är inte bara något att syssla med i en meditation någon gång i veckan eller två. Det är något att använda oss av dagligen i allt vi gör. Det är grunden i hela vårt ledarskap.

Utan det öppna hjärtat kan vi inte vara ett riktigt stöd för någon annan. Och utan det öppna hjärtat kan vi inte vara en kraft för sann transformation i världen.

Så använd verktygen! Låt dem jobba. GÖR.

Transformerande transmission för ledare i Själens era.

Därefter kom en kort, men kraftfull kanaliserad meditation/transmission, som hjälper dig att höja vibrationen så att du kan vara en transformerande kraft i världen – för du behövs!

Lyssna på och ta emot transmissionen här:

Varför inte börja dagen med att lyssna på den här meditationen under veckorna framöver?

När du tagit emot transmissionen fråga dig själv: Vad vill jag göra från den här platsen?

För visst påverkar vi enbart genom att meditera. Men det allra viktigaste är, igen, att göra. Att agera i kontakt med själen, din inre vägledning. Det är då du verkligen bidrar till att hålla uppe energin, sprida trygghet och vara ett stöd, så att vi minimerar risken för att rädsla och oro sprids ännu mer.

Klarar vi att hålla oss kvar i kontakt med själen trots allt som sker världen över nu, så tar vi examen med MVG i kursen Ledarskap i Själens era. Och då kommer vi, menar mina guider, ha varit med och bidragit till att viruset transmuterats och till slut blivit ofarligt. Efter det kan vi sedan på samma sätt ta oss an precis vad som helst som vi vill förändra och transformera till något som tjänar oss ännu bättre.

Det är vårt jobb nu.

Tack för att du är med.

Med massor av kärlek & tillit,
Carolina

Carolina Gårdheim är andlig barnmorska för medvetna ledare i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *