Blogg

Så blir du en ledare i Själens era (del 1 av 5)

Hej fantastiska du!

Vi är i en unik tidpunkt i människans historia. Vi har aldrig haft den positionen, möjligheten, som vi befinner oss i just nu.

Vi har möjlighet att genomföra ett enormt skifte i vårt medvetande. Om vi vill!

Många ursprungsbefolkningar jorden över har gjort förutsägelser om detta. Tex Maya-, Hopi- och Inka-indianerna, katarerna och de vediska skrifterna med flera talar alla om övergången från en gammal till en ny värld vid den här tidpunkten.

Skiftet: Vi kan gå från Egots era till Själens era.

I Egots era är rädslan kung. Vi handlar av rädsla för att inte överleva, bli ensamma, inte räcka till, bli utfrysta från gruppen, inte lyckas – eller till och med för att lyckas!

Rädsla används för att manipulera andra: Gör detta eller så blir du straffad; Köp det här eller så blir du inte populär; Älska mig eller så slutar jag älska dig. En framgångsrik ledare i Egots era pekar ut en lämplig grupp av ”dem” så att ”vi” får något att samlas runt – rädslan för fienden.

I Egots era ser människor sig som isolerade öar, i konstant jämförelse med andra. Man lever i brist och för en oändlig kamp för att överleva.

På väg in i Själens era upptäcker nu fler och fler att vi istället kan välja från tillit. Vi börjar förstå att vi inte är separerade, utan alla en del av en större helhet; Att vi inte är ensamma, utan omgivna av kärlek; Att det inte är något fel på oss, utan att vi är hela och perfekta för det vi är här för att göra; Att vi inte är offer för slumpmässiga omständigheter, utan kraftfulla skapare, formande vår verklighet med vårt fokus.

När vi ser på världen genom dessa nya linser står vi inte längre ut med förtryck och ojämlikhet. Därför kommer allt upp till ytan nu, så att vi kan göra något åt det.

Ditt uppdrag: Följ själen för att skapa en värld där alla blomstrar

Vårt uppdrag nu är att bygga en bro från Egots till Själens era. En bro till en värld där det är normalt att lita på, respektera och älska varandra, att känna nyfikenhet istället för rädsla inför det okända, att känna tacksamhet istället för avundsjuka, att vara närvarande istället för stressad, att samarbeta istället för att tävla, att vara sann istället för cynisk, lugn istället för oroad och att se skönheten i oss själva och andra istället för fel och brister. 

Det sker med hjälp av själen, vår kontakt med universums hela intelligens. Din kloka inre vägledning är den som vet varför du är här. Själen hittar lösningar som inte bara är bra för dig, utan för alla, och inte bara nu, utan för alltid.

När vi följer själen känner vi oss älskade, trygga, vägledda och vi känner oss hela. För det är vad vi är, innerst inne. Föreställ dig hur världen skulle se ut om alla människor kände sig älskade, trygg, vägledda och hela jämt. Bara tänk!

Det är dags att drömma en ny dröm – och du är en viktig del av den

Du kan bidra. Du behöver inte längre vara president eller leda en stor organisation för att kunna göra skillnad. Allt du behöver är din passion, ditt stora hjärta och din kloka själ (ja, ett konto på sociala medier skadar ju inte heller, förstås!), så visar du vägen för andra.

Du kanske inte ser dig själv som en ledare. Men om du väljer från kärlek och tillit, står upp för det som känns sant för dig och fokuserar på det goda du vill se i världen, så är du det redan. En ledare i Själens era. Tillsammans skapar vi en ännu mer kärleksfull värld.

Tack för att du finns. 

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är andlig barnmorska för medvetna ledare i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Detta är första artikeln av fem i artikelserien ”Från Egots till Själens era – ledarskap i en transformerande tid”, där Carolina Gårdheim inspirerar om vilka möjligheter som öppnar sig för dig som vill kliva in i ledarskap, i ditt eget liv och för andra, i den speciella tid vi lever i nu. Artiklarna publicerades i tidningen Inspire under 2018-2019.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *