Hej & välkommen hit!

Jag heter Carolina Gårdheim, är grundare av Kreativ Insikt, civ ek DHS och dipl coach, författare, inspiratör, kurs- & retreatledare, konstnär, poet, kanal och modern Shaman. Men det där är förstås bara en massa ord. Mitt egentliga bidrag är min gåva att kanalisera och höja energin så att transformation kan ske. Det är grunden i allt jag gjort och gör. 

Just nu står jag i ett skifte i väntan på nästa expansion. Jag har kallats ut på en walkabout, ett äventyr in i det okända i sällskap av färger och penslar, som jag inte ännu vet exakt vart det kommer leda mig. Men så småningom kommer jag dyka upp igen i en delvis ny form. Till dess, prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev och följ mig på Instagram eller Facebook, så slår vi följe på resan!

Livet är bra spännande när vi följer själen och hjärtat ... Eller hur? 

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.

Läs mer om mig här >

Läs blogginlägget om hur jag bestämde mig för att sätta min verksamhet på paus för att själen kallade >

“När kreativa kvinnor står upp för sina stora hjärtan, vackra själar & fantastiska drömmar, skapas en bättre värld för oss alla.”

Carolina Gårdheim

Senaste blogginläggen

Populära blogginlägg

Upptäck andra inlägg

Om mig

Carolina Gårdhiem

Nyfiken livskonstnär & coach för energimedvetna ledare

I över tjugo års tid har jag följt min inre vägledning. Att inte låta egot styra, utan att leva i tillit och välja från kärlek, har tagit mig på en helt fantastisk resa och utmanat mig att växa på djupet som inget annat.

Om du vill leva ett verkligt levande och magiskt liv, finns det ingenting jag rekommenderar högre än att börja följa själen. Läs mer här >

Få inspiration att växa

Här hjälper jag dig att följa din inre vägledning och expandera i själv- och själsledarskap – varmt välkommen.


Facebook

Facebook


Instagram

Instagram


Youtube

YouTube – kanaliseringar