Väx med mig

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Varmt välkommen hit.

Jag heter Carolina Gårdheim.

Jag är grundare av Shine Your Light Sisterhood och Kreativ Insikt. Jag är i grunden utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och lite senare i livet diplomerad coach från HumaNova.

I hjärtat är jag konstnär & poet.

Livet har väckt upp mig till mitt kall som prästinna, kanal och modern shaman, något som idag bildar klangbotten till allt jag gör.

Jag verkar som entreprenör, inspiratör, retreat-ledare och coach, och mitt uppdrag just nu är att agera barnmorska för kreativa kvinnor med hjärta som vaknar upp till att bli ledare i Själens era.

Jag hjälper dig att följa din inre vägledning, göra din grej och leva och leda från själen, så att du kan skapa liv att älska och bidra till en bättre värld.

Vi lever i en ny tid nu. Jag kallar den Själens era. Det blir viktigare och viktigare att inte bara lyssna till själen, vår inre vägledning, utan att verkligen sätta den i förarsätet, låta den leda våra steg.

För att kunna göra det krävs att vi släpper gammal programmering om att det skulle vara något fel på oss, att det inte går att bygga ett liv på att göra det man älskar, att våra känslor och vår intuition inte är att lita på och en mängd andra gamla idéer från Egots era, som vi nu är på väg ut ur.

Det är viktigt att vi som är medvetna om det här skiftet nu står upp som ledare och visar på nya sätt att vara, skapa och leva, som kan inspirera andra att följa efter, så att vi kan göra det bästa av de förutsättningar som finns nu.

Jag känner mig kallad att i första hand arbeta med kvinnor som vill göra skillnad genom att sprida sitt ljus i världen, med intentionen att dessa i sin tur inspirerar kvinnor och män i sin närhet och genom sin verksamhet.

Det gör jag bland annat genom att …


Jag hoppas att du är en av dem som tagit beslutet att inte bara lyssna till utan också låta dig ledas av din inre vägledning, och därigenom vara en ledare och förebild i den nya tid vi går in i nu.
I så fall kommer du alldeles säkert att hitta något här som hjälper dig vidare.

För du är värd ett magiskt liv, precis lika magiskt som det är att du alls finns till.

Tillsammans skapar vi en – ännu – bättre värld.

Med mycket kärlek,
Carolina

Anmäl dig till mina inspirationsutskick och få e-boken “Guide för känsliga kanaler – Så uppgraderar du dina Må bra-rutiner i Corona-tider!”