Om mig

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Varmt välkommen hit.

Jag heter Carolina Gårdheim. 

Jag är grundare av Kreativ Insikt och Shine Your Light Sisterhood. I botten är jag utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och lite senare i livet blev jag diplomerad coach vid HumaNova.

Som liten drömde jag om att bli författare, vilket jag också blev, om än inte av spännande romaner (inte än i alla fall), utan böcker som Gör din grej! och Släpp loss din inre livskonstnär! som hjälpt tusentals människor att hitta hem till sig själva.

I hjärtat är jag konstnär & poet.

Livet har dessutom väckt upp mig till mitt kall som prästinna, kanal och modern Shaman, något som idag bildar klangbotten till allt jag gör.

Jag har de senaste åren verkat som entreprenör, författare, inspiratör, retreat-ledare och coach. Mitt uppdrag har varit att agera barnmorska för kreativa kvinnor med hjärta som vaknar upp till att bli ledare i Själens era.

Jag har velat hjälpa dig att följa din inre vägledning, göra din grej och leva och leda från själen, så att du kan skapa liv att älska och bidra till en bättre värld.

För vi lever i en ny tid nu. Jag kallar den Själens era. Det blir viktigare och viktigare att inte bara lyssna till själen, vår inre vägledning, utan att verkligen sätta den i förarsätet, låta den leda våra steg.

För att kunna göra det krävs att vi släpper gammal programmering om att det skulle vara något fel på oss, att det inte går att bygga ett liv på att göra det man älskar, att våra känslor och vår intuition inte är att lita på och en mängd andra gamla idéer från Egots era, som vi nu är på väg ut ur.

Det är viktigt att vi som är medvetna om det här skiftet nu står upp som ledare och visar på nya sätt att vara, skapa och leva, som kan inspirera andra att följa efter, så att vi kan göra det bästa av de förutsättningar som finns nu.

Jag har känt mig kallad att i första hand arbeta med kvinnor som vill göra skillnad genom att sprida sitt ljus i världen, med intentionen att dessa i sin tur inspirerar kvinnor och män i sin närhet och genom sin verksamhet.

Det har jag gjort bland annat genom att …
 • Skapa mötesplatser, transformation och expansion för kvinnliga ledare i Själens era genom
  Växthuset & medlemsprogrammet Shine Your Light Sisterhood (avslutat vid årsskiftet 2020)
  – Inspirationsretreaten Shine Your Light (tidigare årlig retreat för Shine Your Light Sisterhood)
  – Coachnings- & ledarskapsprogrammet Shine Your Light Mastermind (sista programmet gick 2020)
  Själsresor & retreater (ligger för närvarande på is)
 • Kanalisera transmissioner för medvetna ledare i Själens era (Youtube-kanal på engelska).
 • Hjälpa och inspirera kvinnor som vill leva och leda från själen genom e-kurserna Bli själsklar, Shine Your Light och Spread Your Light (ligger tillfälligt nere).
 • Inspirera kvinnor att hitta och börja göra sin grej så att de kan skapa liv att älska och bidra med positiv energi i världen genom boken Gör din grej (tillfälligt slut) samt e-kurserna Gör din grej och Entreprenörskap med själ & hjärta (ligger tillfälligt nere).
 • Hjälpa alla som är nyfikna att hitta flow & magi i livet genom e-kursen Magispiralen (inte tillgänglig just nu).
 • Skriva böcker och göra inspirationskort, kalendrar, dagböcker samt appar m m som hjälper oss att hålla oss medvetna och i ständig utveckling samtidigt som vi njuter av nuet och livet. Det här har jag gjort inom ramen för mitt tidigare företag Kreativ Insikt, vars webbutik och verksamhet vi stängt ner den 1 feb 2021.
 • Inspirera genom min blogg (här på sidan), mitt nyhetsbrev (prenumerera här intill), FacebookInstagram och som talare, inspiratör, gästskribent och retreatledare.

 

Efter att i många år ha hjälpt andra att föra ut sitt skapande i världen, har det nu blivit dags för mig att ta en paus och känna in vad som vill skapas genom mig

Under hösten 2020 har jag känt mig kallad ut på en walkabout, ett äventyr in i det okända i sällskap av färger och penslar, som jag inte ännu vet vart det kommer leda mig. 

Läs på bloggen om hur jag tog beslutet att sätta min verksamhet på paus för att själen kallade >

Men jag kommer inte försvinna helt från radarn – du kommer höra ifrån mig och få rapport från resan ut i det okända via bloggen, nyhetsbrevet och sociala medier. Så får vi se i vilken form jag dyker upp igen framöver!

Jag hoppas att du är en av dem som tagit beslutet att inte bara lyssna till utan också låta dig ledas av din inre vägledning, och därigenom vara en ledare och förebild i den nya tid vi går in i nu. 

Tillsammans skapar vi en – ännu – bättre värld.

Med kärlek,
Carolina Gårdheim
Nyfiken livskonstnär & coach för energimedvetna – ute på en walkabout mot nya äventyr …

Anmäl dig till mina inspirationsutskick och få e-boken “Guide för känsliga kanaler – Så uppgraderar du dina Må bra-rutiner i Corona-tider!”