Väx med mig

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Varmt välkommen hit.

Jag heter Carolina Gårdheim. 

Jag är grundare av Kreativ Insikt och Shine Your Light Sisterhood. I botten är jag utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och lite senare i livet blev jag diplomerad coach vid HumaNova.

Som liten drömde jag om att bli författare, vilket jag också blev, om än inte av spännande romaner (inte än i alla fall), utan böcker som Gör din grej! och Släpp loss din inre livskonstnär!

I hjärtat är jag konstnär & poet.

Livet har dessutom väckt upp mig till mitt kall som prästinna, kanal och modern Shaman, något som idag bildar klangbotten till allt jag gör.

Jag verkar som entreprenör, författare, inspiratör, retreat-ledare och coach, och mitt uppdrag de senaste åren har varit att agera barnmorska för kreativa kvinnor med hjärta som vaknar upp till att bli ledare i Själens era.

Jag hjälper dig att följa din inre vägledning, göra din grej och leva och leda från själen, så att du kan skapa liv att älska och bidra till en bättre värld.

För vi lever i en ny tid nu. Jag kallar den Själens era. Det blir viktigare och viktigare att inte bara lyssna till själen, vår inre vägledning, utan att verkligen sätta den i förarsätet, låta den leda våra steg.

För att kunna göra det krävs att vi släpper gammal programmering om att det skulle vara något fel på oss, att det inte går att bygga ett liv på att göra det man älskar, att våra känslor och vår intuition inte är att lita på och en mängd andra gamla idéer från Egots era, som vi nu är på väg ut ur.

Det är viktigt att vi som är medvetna om det här skiftet nu står upp som ledare och visar på nya sätt att vara, skapa och leva, som kan inspirera andra att följa efter, så att vi kan göra det bästa av de förutsättningar som finns nu.

Jag känner mig kallad att i första hand arbeta med kvinnor som vill göra skillnad genom att sprida sitt ljus i världen, med intentionen att dessa i sin tur inspirerar kvinnor och män i sin närhet och genom sin verksamhet.

Det har jag gjort bland annat genom att …

 

Efter att i många år ha hjälpt andra att föra ut sitt skapande i världen, har det nu blivit dags för mig att ta en paus och känna in vad som vill skapas genom mig

Min själ har under hösten 2020 kallat mig på en walkabout, ett äventyr in i det okända i sällskap av färger och penslar, som jag inte ännu vet vart det kommer leda mig. 

Läs om hur jag kom fram till beslutet att sätta min verksamhet på paus för att själen kallade >

Men jag kommer inte försvinna helt från radarn – du kommer höra ifrån mig och få rapport från resan ut i det okända via bloggen, nyhetsbrevet och sociala medier. Så får vi se i vilken form jag dyker upp igen framöver!

Jag hoppas att du är en av dem som tagit beslutet att inte bara lyssna till utan också låta dig ledas av din inre vägledning, och därigenom vara en ledare och förebild i den nya tid vi går in i nu. 

Tillsammans skapar vi en – ännu – bättre värld.

Med kärlek,
Carolina Gårdheim
Nyfiken livskonstnär & coach för energimedvetna – på väg ut på en walkabout …

Anmäl dig till mina inspirationsutskick och få e-boken “Guide för känsliga kanaler – Så uppgraderar du dina Må bra-rutiner i Corona-tider!”