Bli själsklar

Carolina Gårdheim. Foto: Anneli Hildonen.Tänk om din inre vägledning, eller din själ om du vill, är nyckeln till ditt allra mest levande liv?

Det är min erfarenhet. Vår inre vägledning, själen om du vill, har alla svar du söker för att leva ditt allra bästa liv.

Men vi är uppfostrade till att varken lyssna till eller tro på den, och blir därför osäkra och förvirrade om vilken väg vi ska ta och vad som egentligen är bra för oss.

”Jag tycker det är svårt att höra vad den inre vägledningen säger” är något av det vanligaste jag hör av mina klienter och deltagare i e-kurser, program och event, och ”Jag hör vad den säger, men vågar inte lita på den. Jag vet inte om det är själen eller egot som talar?”

Vi känner oss förvirrade, för vi har inte fått lära oss att lyssna till vår själ. ”Intuition? Magkänsla? En känsla? Nej, beslut ska vara underbyggda med fakta!” får vi höra. Så slutar vi att lyssna till våra känslor, som talar om för oss vad som är rätt och fel, vad som är vår väg eller inte, vad som är vårt uppdrag och varför vi är här.

Det är min fasta övertygelse att nästa steg i mänsklighetens utveckling är att lära sig att lyssna till vår inre vägledning och börja följa den.

Den inre vägledningen är den som talar om för oss att vi inte är trasiga, tvärtom, vi är hela och perfekta för det just vi är här för att göra. Den inre vägledningen stärker oss i våra drömmar och hjälper oss att växa och göra gott på jorden samtidigt som vi skapar liv att älska.

Den inre vägledningen, som har tillgång till hela universums enorma intelligens och kunskap, är den som kan vägleda oss att skapa en ännu bättre värld.

Eftersom så många genom åren har frågat mig hur man kan höra sin inre vägledning bättre – och eftersom jag är övertygad om att det är det viktigaste vi kan göra – har jag skapat ett program, Bli själsklar, som hjälper dig att både få starkare intuition och våga följa din kloka själs röst …

Gruppcoachningsprogrammet Bli själsklar – hitta din inre vägledning & våga börja följa den

Programmet är utformat för att hjälpa dig att fortsätta våga lyssna till själen, oavsett vad andra säger och vad som än händer. Du får hjälp av hemuppgifter och en struktur att hålla dig till och en fantastisk grupp kvinnor som är på samma resa som du själv, som kan stötta och dela både med- och motgångar. Dessutom har du stöd av mig under hela programmet på tre månader.

Detta 12 veckor långa program innehåller:

  • 6 stycken ca 60 minuter långa kursavsnitt, inspelningar med inspiration, kunskap och verktyg från Carolina,
  • En intim grupp med fantastiska, kvinnliga resenärer på samma resa mot själsklarhet,
  • Verktyg, affirmationer, ritualer, visualiseringar, metoder, övningar, insikter och aha-upplevelser som räcker en hel livstid och kommer att stärka din kanal till din inre vägledning och ditt mod att också våga följa den …


När jag gjorde den här kursen kände jag att det här är något av det viktigaste jag skapat på länge.
Mitt mål med programmet är att hjälpa dig att få kontakt med ditt fantastiska, unika, magiska jag och din kärleksfulla, stöttande själ, som du alltid har tillgång till och hjälp av, oavsett om du lyssnar eller inte. Tillsammans skapar ni det liv du vill leva. När du har fått kontakt med din inre vägledning börjar livets verkligt magiska resa.

Jag är övertygad om att nästa steg i människans utveckling är att låta själen styra istället för egot. Egot och rädslorna har fått härja alldeles för länge. Nu är det dags att vi står upp som ledare i den nya tiden och talar från själ och hjärta om vad som är viktigt för oss människor. Det är dags att bli Skapare av vår värld och positiva förebilder för nästkommande generationer.

Därför känner jag så starkt för det här programmet. Jag hoppas du också ska känna det.

Låter det som något för dig? 

För tillfället går det inte att anmäla sig till programmet.

Så här säger några som har gått programmet

”Innan programmet kämpade jag med att förstå om det var rädslor eller kärlek som ’talade’. Jag hade total radioskugga i kontakten med min inre vägledning, och ville öppna upp en direktlinje. Förändringarna sedan jag startade programmet är tydliga. Nu kan jag skilja på egot och min inre väg. Jag har full tillit till att följa min inre vägledning i det mesta jag gör, och det var ett stort genombrott att sluta följa egot.”
Charlotte

Bli själsklar är verkligen ett unikt program för det inte är en “tänkar-kurs” utan en “känna-kurs”, vilket gör att man lätt hittar sina rätta svar utan att behöva tänka runt, runt, runt. För mig har Bli själsklar varit livsviktig. En magisk kurs. Är så oerhört tacksam att du gjort den, Carolina, och att den kom i min väg. Hoppas på en fortsättning för jag vill ha mer!
Sarah Singh

”Förut levde jag ’på ytan’ – det såg bra ut utifrån, men jag lockades av att känna mer inåt. I Bli själsklar har jag fått ord och en förklaringsmodell för det som är viktigast och var mest svårbegripligt i livet. Idag har jag oftare känslan av att JAG tycker så, JAG vill göra på detta sättet, för MIG känns detta rätt, vilket också gör det lättare att vara ödmjuk inför andras vägar. Det är magiskt att jag fått så mycket utan att jag ens visste att jag behövde det eller ens kunde föreställa mig att det fanns!
Maria Bäcklund

Med Bli själsklar har jag fått in en morgonritual som ger mig lugn och ro varje dag, en må bra rutin helt enkelt. Jag har blivit ’friare’ att våga prata mer, att säga det som är äkta och viktigt för mig utan för den skull trampa på någon annan. Jag känner att jag är värd att bli lyssnad på, sträcker på mig och tänker på hur jag tänker och pratar om mig själv. Jag är lugnare och känner större tillit till mig själv, vilket gör mig mer närvarande och nöjd.”
Ann-Christine Roos Lindahl

”Från utmattad småbarnsförälder som glömt vem jag var, lyssnade otroligt lite inåt och ännu mindre agerade utifrån min inre röst, så känns det som att jag nu har hittat hem. Jag är mycket snällare mot mig själv och tar mig själv på större allvar. Jag är inte lika ensam och rädd, för en trygghet har flyttat in i min kropp, vilket gör att jag vågar vara mer jag. Morgonstunden har haft en betydande roll för att hitta tillbaks till mitt verkliga jag, göra det som är bra för mig samt stärka mitt självmedkännande. Jag har fått så mkt kärlek, råd och trygghet genom dessa samtal. Nåt jag aldrig trott varit möjligt.”
Sara Singh

”När jag talas om Bli själsklar sa min själ JA direkt! Något av det bästa har varit gemenskapen i gruppen att växa tillsammans. Samtalen, alla uppgifter och meditationerna har varit mycket bra. Idag lyssnar mer till mig själv, mitt inre. Jag har ett annat lugn och har börjat attrahera mina drömkunder Jag vågar på ett annat sätt. Jag har vuxit som människa. Vet vad jag vill och är på väg dit. Till den som tvekar skulle jag säga: Våga följa din magkänsla – du kommer inte ångra det!”
Benita Karlsson, Life Harmony

”Idag upplever jag större flyt. Något av det bästa är att jag har börjat vänja mig vid att älska mig själv. Inte bara tycka jag är duktig, kunnig, proffsig, erfaren, utan även älskansvärd. Intressant är också att utvecklingen har fortsatt även när jag inte har kunnat göra alla uppgifter – det sker nästan automatiskt genom att gruppen går igenom programmet tillsammans. Bli själsklar är ärligt, genuint och personligt. Våga prova!”
Nannie Fredriksson

”Känner du dig ensam, men förstår inte varför? Bli själsklar hjälpte mig att hitta min inre vägledare och höra skillnad på den inre vägvisaren och egot. Programmet är kärleksfullt och gjort med respekt för individen. Innan förstod jag inte vilka rädslor och valda sanningar jag brottades med. Det är så lätt att bara prestera och glömma bort själen. Men nu är det klarare och jag har fått verktyg att använda som hjälper mig.”
Susanne

Att tala om själen och egot kan lätt bli flummigt, men med Carolina behöver man inte oroa sig. Det är enkelt och vardagligt, och du väljer själv vad du tar till dig av övningar och utbyten.”
Charlotte

”Det har varit bra frågor och intressanta genomgångar i varje tema. Carolina har så många olika förslag i sina teman att det alltid finns något som passar alla, oavsett hur olika vi är. Jag kan verkligen rekommendera Bli själsklar!”
Ann-Christine Roos Lindahl