Entreprenörskap med själ & hjärta

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Jag har varit entreprenör sedan 1998. Det börjar bli några år nu. Länge kämpade jag mot bilden av entreprenören som någon jag inte kände igen mig själv i.

Jag gillade inte sälj och marknadsföring och har aldrig varit bra på nätverkande. Jag är introvert och högkänslig och kan inte vara “där ute” för mycket, för det tar min energi. Däremot älskar jag det jag gör och känner att jag har ett budskap att bidra med i världen. Det var svårt att få ihop.

Så när jag för några år sedan landade i ett nytt sätt att se på entreprenörskap, som något som kommer med hjärta från själen, som något som hjälper mig att uttrycka mig i världen, få ut mitt budskap, bygga relationer med människor jag älskar och utmana mig själv, som använder nätet som språngbräda så att även vi introverta kan nå många människor, så kände jag att “det här, det är den typ av entreprenör som jag är och vill fortsätta att vara”.

Jag kallar det entreprenörskap med själ & hjärta. Och jag har insett att många kvinnliga entreprenörer känner igen sig i den situation som jag var i och identifierar sig med att vilja nå ut, men att vilja göra det på sina egna villkor.

Därför har jag i flera år haft mentors- och coachningsprogram för entreprenörer, som Magispiralen Entreprenör och Själsentreprenören Mastermind, e-kursen Entreprenörskap med själ & hjärta, och retreat-veckor i Italien med utveckling för kvinnliga entreprenörer med själ & hjärta.

Idag jobbar jag med kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. En del är entreprenörer, en del inte. Därför har jag inte längre några program som riktar sig enbart till entreprenörer. Men deltar du i mina event, resor eller coachningsprogram så får du självklart tillgång till all min erfarenhet och kunskap inom området!