Retreater & workshops

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Stå på scen – jag? Aldrig!

I många år kände jag att det här med att stå inför en grupp eller på en scen, att inspirera och hjälpa människor att växa drog i mig, men jag satte fötterna i marken och sa: Nej! Vem skulle vara intresserad av att lyssna på mig? Vad skulle jag säga? Det verkar dessutom alldeles för läskigt …

Men det fortsatte att dra i mig och en dag stod jag där och hade bjudit in till en workshop – som blev 8 stycken, för efterfrågan var så stor. Av de reaktioner jag fick förstod jag att det här var visst något jag skulle göra, trots allt … Och på den vägen är det!

2014 höll jag en helt magisk retreat för 90 kvinnor på Skåvsjöholm utanför Stockholm, 2015 gjorde jag de fantastiska Inspirationsdagarna Gör din grej för nästan 200 kvinnor på Hilton Slussen och året efter upprepade vi succén. 2017 höll jag två event – Inspirationsdagarna LIFE i augusti och Inspirationsretreaten Shine Your Light i november.

I november 2018 och 2019 höll vi Inspirationsretreaten Shine Your Light igen.

Under våren 2019 gjorde jag en workshop-turné över landet, Shine Your Light – Möt din själ & bli den du kom hit för att vara.

Varmt & innerligt välkommen till sant transformerande retreater & workshops.

Inspirationsretreat Shine Your Light

Vad kallar på dig?

Inspirationsretreaten Shine Your Light är för dig som känner någon form av längtan eller kall, något du vill eller vet att “ska” göra.

Du vet kanske inte exakt vad det är – eller så gör du det, men har inte ännu vågat ta steget, för det känns lite för stort eller otryggt. Du känner att det finns saker du behöver lära dig, gränser du behöver hjälp att pusha och stöd du behöver bygga upp för att klara det:

  • Du kanske är chef och längtar efter ett mer autentiskt ledarskap, att bli en positiv förändringskraft och förebild för ett nytt sätt att leda från själen
  • Du kanske är entreprenör och trött på manipulativa marknadsföringsknep, du vill kommer från själen, med hjärta, i allt du gör och därifrån bygga en nära och äkta relation med dem som älskar det du gör
  • Du kanske känner ett kall att bidra med något meningsfullt på jorden, något som gör verklig skillnad i andra människor liv – du kanske till och med vill hitta ett sätt att kanalisera din energi för att kunna bli en verklig kraft för det goda du tror på och därigenom nå ut till människor världen över med ditt budskap
  • Du kanske känner att du har så mycket att ge men något är i vägen för att du ska kunna nå din högsta potential
  • Eller så kanske du bara längtar efter att kunna slippa lyssna på alla andra, sluta känna dig förvirrad och frustrerad, och vill hitta kraften inifrån att göra det bästa du kan av ditt liv, oavsett vad alla andra säger, och därigenom vara en levande inspiration för andra att göra likadant


Om du känner igen dig i något av det här, och om du känner att du vill veta mer om Själens era, hur den påverkar dig, vilka verktyg som fungerar nu och hur du kan bli en ledare för dig själv och andra i den här nya tiden – då är den här retreaten är för dig.

Alla retreater och event är för tillfället lagda på is.

Bilder från tidigare event

Så här säger tidigare deltagare

Magisk, en av det starkaste upplevelserna jag har varit med om! Tack Carolina, för att du vågar vara den fantastiska shamanen du är!”

Kattis

”Helgen var magisk, på riktigt, magisk! Carolina är helt igenom äkta och förmedlar sådan kärlek till alla att man knappt fattar vad som händer. Den egna potentialen väcks och man går därifrån som en gudinna! Det betydde så oerhört mycket för mig. Carolina är fantastisk, en riktig förebild (det är hon och Oprah Winfrey ;)) som låter hela förhållningssättet lysa igenom i allt hon gör. TACK.”
Maria Bäcklund, Familjebehandlare, Falkenberg

”Fantastiskt, givande och omtumlande.”
Monica Levin, V.D.F- Välj Din Framtid, Norrtälje

”Den här helgen fick mig att vilja leva igen. Det bästa som hänt mig!! Sång och musik, meditationer utöver det vanliga, transformation, glädje och nya insikter. Support och föreläsning var äkta. Carolina fick mig att känna mig hel igen, med verktyg, berättelser, kärlek och allt annat. Jag har hittat hem! Tacksam. Min själ lever igen!!”
Annika Fjällström

”Retreaten var magisk, helt fantastiska dagar. Jag gillade allt! Visualiseringen till trumman, meditationer, alla samtal med likasinnade, den kärleksfulla stämningen, budskapen från Herakleon och så klart Carolina och allt hon lärde ut. Skulle gärna se en fortsättning, en uppföljning i form av en ny retreat samt gärna få del av fler budskap från Herakleon!”
Cecilia

”Retreaten var fantastiskt välorganiserad, mycket utrymme för egna upplevelser och magiska egna resor, god mat, varmt kärleksfullt systerskap med 80 okända kvinnor, magi, kärlek, värme, kunskap, humor, allt! Den bästa retreaten jag hittills varit med om! Carolinas expertis, sensitivitet och varma sätt att leda, gänget bakom henne, live-musiken som berörde alla mina celler! Jag åkte hem med mitt syfte är på jorden. Tack så innerligt från mitt hjärta för allt som vi fick uppleva denna helgen. Den var magisk, vacker, kärleksfull, och TACK Carolina att du visar din shamansida, jag älskar den!”
Francis van Brink-van Dorp, Bed & Balance Skansen, Osby

”Retreaten var helt fantastisk in i minsta detalj. Så kärleksfull och upplyftande. Det var 100% ärligt. Med 100% Carolina, med salvian, med energirensning, med trumman, med dubbning. Det var jättestark närvaro under retreaten, en magisk upplevelse. Först några dagar efteråt förstod jag att det hände något, som en transformation på insidan som jag inte kan förklara. Är så oerhört tacksam att jag fick vara med om detta. Så enormt tacksam. TACK. Från botten av mitt hjärta, TACK. Retreaten var magisk.”
Ingela

”Det händer så mycket efter retreaten som inte går att förklara med ord, man måste uppleva det.Jag känner med hela min själ att det har skett stora inre läkningsprocesser och transformation. Jag märker att jag har ett helt annat lugn och är mer stabil sen jag kom hem. Stort tack Carolina, för att du följde din inre sanning och skapade den här retreaten.”
Helen Iljegård, Spira Tankekraft, Edsbyn

”Retreaten var något utöver det vanliga. Kom med helt öppet sinne och åkte därifrån full med tillit! Min själ har fått ro, jag litar på framtiden.
Ann-Lie Brattås Fejne, Flickorna Lundgren, Skäret

”Retreaten var magisk. Det som sticker ut är samhörigheten, kärleken och uppmuntran mellan alla härliga människor som man aldrig tidigare träffat. En känsla av att vara ’hemma’. Plus Carolinas underbara äkthet samt närvaro. Vilken fantastiskt bra förebild som ljusgudinna. Stort tack för att jag fick äran att delta på detta fantastiskt magiska evenemang. Detta är absolut det bästa jag gjort både för mig själv och min familj. Tack för uppvaknandet.”
Sofie Jansson Pettersson, Egen företagare hälsa, yoga, massage, Östervåla

”En ovärderlig investering i personlig utveckling, en fantastisk och stark resa i Själens era, insikter och andlig utveckling. Systerskap och vänner för livet. Carolina är en enastående, varm, kärleksfull inspiratör, och har en fantastisk förmåga att engagera och entusiasmera!! Hon har öppnat min själ och ögon för ett nytt sätt att leva i min egna sanning. Att våga vara jag! Jag är så innerligt tacksam och numera lugn i mig själv efter att har fått uppleva denna retreaten!! Den bästa någonsin!! Tack fantastiska ni som gjorde den möjlig!! Lita på att jag kommer tillbaka, till dess fortsätter jag min inre resa i Själens era.”
Anne Larsson, Västra Frölunda

”Retreaten var heelt fantastisk! Jag fick med mig bekräftelse på att jag är på rätt väg i det jag gör i mitt företagande. Lugnet och harmonin inom mig. Och gott hopp för en bättre värld (genom allt vad de andra deltagarna förmedlar). Facebook-gruppen är en otroligt viktig del både innan och efter helgen. Carolina är en verklig förebild som förmedlar totalt lugn och trygghet i att lyssna till sitt inre. Och det blir väldigt bra!!”
Catarina Larsson, Utvecklingslyftet AB, Mariefred

”Retreaten var helt fantastisk, så mycket positiva känslor, energier och glädje. Något jag alltid kommer att minnas.”
Jennie Roos

”Retreaten var underbar och transformerande. Jag känner att jag har hämtat hem delar av min kärna, eller kanske lämnat bakom delar som inte var jag. Känner en större helhet. Jag är så innerligt tacksam. Mitt liv är i förändring.

Energi är något som man inte pratar om överallt, ändå är det grundbulten i vår existens, allt är energi. Under retreaten pratade vi så oerhört mycket om energi, hur vår egen energi känns, hur vi bevarar vår energi, hur energi är i ständig omvandling. Hur vår känsla påverkar vår vibration och attraherar lika vibration. Det var så underbart att bemötas av och få prata och tänka i energi, det är framtidens språk och kunskap. Så värdefullt och unikt.

Carolina lever det hon lär. Det är något väldigt speciellt med en människa som delar med sig av sina erfarenheter med sådan kärlek och passion, värme och innerlighet. Man lämnar henne med så många nycklar, och en känsla av att allt är möjligt. Att drömmar kan slå in och att vi har allt det vi behöver inom oss, vi måste bara träna oss i att använda oss av våra inre resurser och verktyg. Livet är inget som är slumpartat, utan en kreativ process som vi är med och skapar medvetet eller omedvetet. Efter att ha träffat Carolina har något djupt inom mig skiftat och livet har blivit något som känns så värdefullt och storslaget.”
Paola Foresti

”Omfamnande och tillåtande energi, att man är ok precis som man är, inget behöver fixas utan det handlar om att vara äkta och ärlig. Tack för att du följer ditt hjärta Carolina, det inspirerar mig att följa mitt hjärta, på så sätt sprider vi alla ringar på vattnet!”
Ingela Johansson, Liv med Lust, Månkarbo

”Omfamnande och tillåtande energi, att man är ok precis som man är, inget behöver fixas utan det handlar om att vara äkta och ärlig. Tack för att du följer ditt hjärta Carolina, det inspirerar mig att följa mitt hjärta, på så sätt sprider vi alla ringar på vattnet!”
Ingela Johansson, Liv med Lust, Månkarbo

”Helt fantastiskt, vilken energi med alla dessa vackra själar. Meditationerna berörde en så på djupet. Energin i rummet gick rakt in i själen.Särskilt speciellt var att jag fick träffa min andliga guide. Ett innerligt tack till dej Carolina och ditt team för att ni ordnar dessa fantastiska evenemang. Jag blir alldeles tårögd när jag skriver detta. Är oerhört tacksam för allt. Tack underbara Carolina för att du finns.”
Veronica

”Helt fantastiskt, vilken energi med alla dessa vackra själar. Meditationerna berörde en så på djupet. Energin i rummet gick rakt in i själen.Särskilt speciellt var att jag fick träffa min andliga guide. Ett innerligt tack till dej Carolina och ditt team för att ni ordnar dessa fantastiska evenemang. Jag blir alldeles tårögd när jag skriver detta. Är oerhört tacksam för allt. Tack underbara Carolina för att du finns.”
Veronica

”Retreaten var underbar. Allt var så planerat och genomtänkt in i minsta detalj. Jag kände mig omgiven av kärlek och stöd. TACK för att du – ni finns!”
Kerstin Nordlöf Vestin, Jang Mental Träning, Ullånger

”Tack för magiska dagar som gav mig en energiboost och fick mig att våga tro på min inriktning och känsla i livet. Carolinas närvaro, ödmjukhet och stora hjärta! Att få vara tillsammans med likasinnade, har hittat min ’flock’!”
Barbara Frilund-Ekberg

”Tack för magiska dagar som gav mig en energiboost och fick mig att våga tro på min inriktning och känsla i livet. Carolinas närvaro, ödmjukhet och stora hjärta! Att få vara tillsammans med likasinnade, har hittat min ’flock’!”
Barbara Frilund-Ekberg

”Retreaten var sagolik på det viset att en känsla av gemenskap fanns där hela tiden. Jag hade en känsla av tillit till och nyfikenhet på alla jag träffade. En faktor kan vara att jag var med i Facebook-gruppen innan och det kändes som om jag redan kände många i gruppen. Jag är fascinerad över att det verkligen blev en utvecklingsprocess på så kort tid. Jag känner mig så tacksam för att ha fått denna fina vägledning. Jag fick bra verktyg för fortsatt arbete. Tack för allt fint vi fick uppleva. Jag blir varm i hjärtat bara jag tänker på det.”
Helene Joelsson

”Retreaten var mycket inspirerande. Den gemensamma kickstarten med e-kursen Shine Your Light kändes unikt och gav en bra start.”
Åsa Bergquist, Bullmark

”Retreaten var fantastiskt inspirerande och en start inför nästa skede i livet. Det bästa var helheten och den härliga positiva tron på varandra och på våra livsuppgifter. Det som sticker ut är den andliga delen som vi alla behöver kontakt med. Ett stort TACK från hjärtat!!”
Ylva Nyhlén, Stockholm

”Omtumlande, nya insikter, jobbigt men helt underbart. Fortsätt så här, jag vill vara med och uppleva mer med Herakleon och Carolina Gårdheim, jag vill växa mer och ta det stora klivet helt in i Själens era.”
Meg

”Helt fantastiskt från början till slut – så mycket kärlek och helande energi. Tveka inte, det går inte att beskriva, det måste upplevas! Sådana här sammankomster är väldigt betydelsefulla för den utveckling och expansion som vi nu befinner oss mitt i. Det blir så enormt kraftfullt när man samlas i större grupper. Tack för att Du finns Carolina.”
Karin

”Retreaten var magisk. Trumresan tog mig på en oförglömlig resa. Något stort hände … Alla möten med alla fantastiska gudinnor … Transformationen! Att det händer så mycket bakom kulisserna … allas våra guider som arbetar för att hjälpa oss att vara i vår fulla potential!! Och Carolina! Du är magisk! En sann inspiratör!! Det känns verkligen att du arbetar från hjärtat fullt ut! Tacksam för att jag fått möjligheten att möta dig!”
Margot Lövstrand, Själskonstnär, änglamedium, Råda

”Underbar! Magisk! Mera, mera! Alla underbara energier, all värme, Carolinas kloka ord. Den fantastiska gemenskapen med alla. Det kändes så självklart. Tack till Carolina, till hennes fina medarbetare och till alla härliga kvinnor som var där!”
Kaija

”Mycket viktigt innehåll. Carolina förmedlar ett viktigt budskap utifrån en mycket grundad plats.”
Olivia Florian, Lifecoach, Alingsås

”Retreaten var kraftfull på alla sätt! Det bästa var att den handlade om att vara en ledare i Själens era. Att leda med hjälp av ljuset och kraften i att stå stark som sig själv. Att det knyter samman ledarskap med kvinnlighet och andlighet. Om du är redo för att stå sann som dig själv och stark i ditt ljus. Om du vill lysa, vara källan och är beredd att lämna andra saker bakom dig, då är detta dig grej!! Stort och varmt tack ifrån hjärtat!! Tack Carolina, för din lysande kraft och ditt sanna mod att följa din själ och tala din sanning. Inget annat duger som förebild längre. Jag hoppas vi håller ihop länge, länge.”
Linda Dahlqvist, Linda D – Den Nya Kulturen, Månsarp