Gör din grej!

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Känner du till din unika geni-cocktail?

Alla människor har var sin helt unik kombination av talanger, erfarenheter, kunskaper, drömmar och drivkrafter. Det, i den här kombon, som ger dig glädje och energi kallar jag för din unika geni-cocktail. När du gör något som finns i din geni-cocktail, då gör du din grej – det som du både älskar, får energi av, känner mening i och har störst möjlighet att få bra betalt för att göra.

Jag vill hjälpa dig att hitta det där som är unikt DU, som gör att du lyser som den stjärna du är född att vara – din grej!

I min värld är det så att en människa inte är på rätt plats i livet förrän hon börjar göra sin grej.

Det är då som allt faller på plats och hon får energi så att det räcker och blir över, och det är då som hon bidrar som allra bäst, både till sig själv och till omgivningen och världen, med sina medfödda gåvor och de erfarenheter hon fått genom livet.

Oavsett hur du bär dig åt – med hjälp av mina e-kurser eller event, min bok och andra produkter eller på egen hand – prioritera att lyssna till dig själv och vad du är här för att göra. Vad lyser upp dig inifrån och får dig att känna mening och glädje? Tillåt dig att göra din grej och lysa som den stjärna du är!

Tillsammans skapar vi en kraft som gör gott i världen.

För om du inte gör din grej, så blir den inte gjord. Och då skulle den saknas. Så är det bara.

Skrolla ner längst ner på sidan för att se en intervju med mig där jag berättar mer om att göra sin grej!

E-kursen Gör din grej!

E-kursen Gör din grej – för dig som vill hitta din unika geni-cocktail och börja leva ditt drömliv!

Den här 10 veckors e-kursen är för dig, kreativa kvinna, som vill upptäcka hur du kan göra vad du älskar varje dag – och få betalt för det, och göra dig fri från begränsande tankar om dig själv och dina möjligheter.

Ge dig själv möjligheten att vakna inspirerad varje morgon och få vara en del av en fantastisk community av kärleksfulla kvinnor som stöttar varandra att följa sina drömmar!

Allt det här ingår:

  • 10 veckor med videoinspiration, inspirationsuppgifter med enkla, roliga och effektiva övningar och visualiseringar och meditationer som hjälper dig att få kontakt med din inre vägledning plus en vecka mitt i för att komma ifatt eller för egen reflektion.
  • Hjälp att reflektera över uppgifterna varje vecka med din egen Gör din grej-syster (frivilligt).
  • Stöd av en fantastisk samling kreativa och kärleksfulla kvinnor i vår privata Facebook-grupp (frivilligt).


Du kommer efter kursen bland annat att ha:

  • Lärt dig hur du kan boosta inspirationen så att du får hjälp att nå ditt drömliv
  • Upptäckt din unika geni-cocktail, så att du kan börja göra din grej och lysa som den stjärna du är
  • Förstått vad som är verkligt viktigt för dig, så att du kan låta det och inte andra styra dina beslut
  • Lärt dig lyssna på din inre vägledning, så att du alltid vet vad som är rätt eller fel väg för dig
  • Kommit fram till hur du kan ta betalt för att göra det du älskar, så att du kan leva på att göra din grej
  • Utmanat dig själv att göra nya saker, så att du växer och får superkrafter, utan att ta alltför stora risker
  • Fått nya kärleksfulla vänner, så att du alltid har stöttning och hjälp på vägen
 

För tillfället går det inte att anmäla sig till e-kursen.

Mini-e-kursen Gör din grej

Mini-e-kursen Gör din grej – för dig som vill hitta din grej!

Ge dig själv chansen att ta ett stort steg mot ditt drömliv, där du får utlopp för alla dina unika och medfödda talanger och intressen och därmed bidrar positivt i världen, genom den här tre veckors e-kursen, som du gör i lugn och ro hemma i din egen takt.

Du får tre fullpackade avsnitt, ett i veckan under tre veckor, med konkret och inspirerande videoutbildning och uppgifter som hjälper dig att hitta din grej.

För du är värd att lysa med all din kraft i världen! 

För tillfället går det inte att anmäla sig till e-kursen.

Boken Gör din grej!

Boken Gör din grej! – Hitta din egen unika geni-cocktail och skapa ditt blomstrande drömliv

Det spelar ingen roll om du är på väg in i ditt allra första jobb, mitt i karriären eller mellan jobb, om du är anställd eller entreprenör, studerar, är sjukskriven eller nybliven pensionär – i den här boken får du hjälp att hitta och börja göra din grej, det som just du mår som allra bäst av att göra.

Med många inspirerande exempel blir du guidad genom enkla men effektiva övningar, som steg för steg hjälper dig att hitta din unika geni-cocktail och därifrån börja bygga ett liv att älska.

Lättsamt, inspirerande och med garanterat resultat om du gör alla övningar, allt samlat i en vacker bok, som känns lika fin att köpa till sig själv som i present till en kär vän!

Välkommen till en spännande resa mot ditt nya blomstrande drömliv!

”Boken känns som en mycket spännande roman med mig själv som huvudperson. Hur ska det gå för mig? Hittar jag nyckeln till min grej? Jag mår så bra varje gång jag sätter mig och läser. Du ger mig en stark tro på att förändring är möjlig med hjälp av dina ord.
Christina Engström

Läs mer om boken Gör din grej & beställ den här!

Appen myCoach - Carolina Gårdheim

Appen myCoachni, albumet Gör din grej

I gratisappen myCoachni kan du ladda ner albumet Gör din grej (finns för både iPhone/Android) med tolv unika visualiseringar som finns beskrivna i boken, men som gör sig bäst när du lyssnar på dem i appen, för att steg för steg närma dig in grej och ditt drömliv.

Sök i AppStore eller på GooglePlay efter myCoachni eller Kreativ Insikt, så kommer appen upp.

Här berättar jag mer om min egen resa och hur du kan börja göra din grej redan idag!

Caroline Aurora Eriksson intervjuar Carolina Gårdheim i oktober 2017 med anledning av boken Gör din grej. Det blev ett inspirerande samtal med många tips om hur du kan göra livet mer meningsfullt och magiskt, genom att börja göra mer av din grej i livet!

Fler än 600 kvinnor har nu gått e-kursen Gör din grej!

Så här säger några av dem:

”Jag har börjat se så mycket kärlek omkring mig sedan jag gick e-kursen Gör din grej och inser mer och mer mitt sanna jag. Jag har aldrig riktigt förstått det här med att lyssna inåt, hur gör man? Men jag börjar äntligen göra det. För första gången kan jag ärligt säga att jag älskar, respekterar och prioriterar mig själv, med gott samvete.
Malin

Vill berätta för dig att din Gör din grej kurs, förändrat hela mitt tänk, mitt framtida liv. Du har verkligen gjort skillnad i mitt liv ♥ Är mycket imponerad av dej och alla kvinnor som går denna kurs. Alla dessa kärleksfulla kvinnor kämpar på med sin egen utveckling, hur jobbigt de än har det i sin vardag så ger de inte upp. Du Carolina gör skillnad i allas våra liv, hur underbart är inte det! Du vågade och vann! Du är en stor livsinspiratör i världen ♥ Du är värdefull ♥”
Petra

”Åh, tack Carolina Gårdheim!! Jag blir tårögd varje gång jag tittar på dina videos … Det är så stort!! Jag har inte bara hittat min dröm, jag känner också hur den manifesteras mer och mer i min vardag!! Allt faller på plats. ♥ ♥ ♥ KÄRLEK!!”
Maria

”Hej fantastiska Carolina. Tack för att ni finns och för att ni gör det möjligt för alla drömmar att förverkligas. ♥ Den här fantastiska Gör din grej-kursen har fått mig att komma fram i ljuset med min inre värld och börja synas – naket, ärligt och äkta. Den kärlek och det stöd som jag har fått tillsammans med gruppen har varit väldigt värdefullt. Det har känts som att vi är en kärleksfull stor cell som hjälper och bygger upp varandra i våra drömmar. ♥ All kärlek och ljus från mig” 
Elena Frödin

Det här är det mest utvecklande material jag har tagit del av. TACK!!!!” 
Malin

”Jag har nyligen börjat som mötesledare på jobbet. Efter mötet idag kom en högre chef förbi mig vid kaffeautomaten och sa att det var ett mycket bättre möte nu än förut (med den förra ledaren). Stor skillnad, sa hon. Jag hade lyckats få upp glädjen och engagemanget i mötet. Jättekul. Jag kände mig så stolt! Det händer underverk tack vare din kurs!
Berit

”Jag tycker e-kursen var jättebra! Jag har fyra barn och en tandläkarpraktik och mitt mål var att börja prioritera mig själv. Nu har jag blivit bättre på att sätta ner foten och stå upp för mig själv. Jag har blivit tydligare och kan säga hur jag vill ha det. Det har lett till att jag har blivit en bättre chef; jag är inte längre ’mamma’ för alla andra på jobbet. Dessutom har jag hittat tillbaka till mig själv! Jag hade tappat kontakten med mig själv och visste inte längre vem jag var. Men kursen fick mig att hitta tillbaka till den tjej jag var när jag var liten, och förstå att hon fortfarande finns kvar i mig – det var jättehäftigt! Nu känner jag mig mycket tryggare i mig själv.”
Carin Österholm Silber, privattandläkare

Det här är nog första gången jag känner ett sådant stöd, feedback, omtanke och kärlek av någon, någonsin. Så villkorslöst och så hjärtligt. Vilken kraft vi i gruppen har. ♥”
Anonym

”Gjorde något väldigt spännande och skrämmande nu på morgonen – jag registrerade ett eget företag! Känns lite grann som att kasta mig ut från den trygga verkligheten och lita på att vingarna jag har fått de senaste tio veckorna kommer att hålla. Det här skulle jag aldrig ha vågat innan Carolina Gårdheim!!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥”
Annette

”Det har varit intressanta uppgifter att få själen och hjärtat att tänka till. Vad vill jag, kan jag verkligen, vad är jag rädd för, hur ska det gå? Många tankar har snurrat i huvudet under den här tiden, men det har också fötts många lyckokänslor, jag grät när vi hade delen om när man var liten. Jag har en del rädslor som jag måste ta tag i innan jag kan stå med bägge fötterna på jorden, men jag har fått så mycket hjälp av den här kursen så jag tror att jag kommer att lyckas med mitt liv som jag vill leva det med mina sanningar och det som känns bra för mig, lite mer mod så kommer allt att ordna sig. Tack så jättemycket för att jag har fått deltagit.”
Inga-lill Nordström

Att så små steg kunde göra så stor skillnad i mitt liv. Tack Carolina för att jag fick chansen.”
Ylva Eriksson

”Jag vill verkligen tacka dig för en fantastiskt kärleksfull, kärnfull och givande kurs. Ett tecken på din fina person och ditt fina sätt att lyfta oss är den fantastiska gemenskap som har skapats på Facebook. Du är en stor källa till inspiration med dina erfarenheter och ditt mjuka kärleksfulla sätt. Det har varit en ära att få ta del av kursen. Tack för allt!”
Lisa Helmerson

“Brukar du längta till tisdagar? Det gjorde jag under de tio veckor jag gick kursen Gör din grej. Då kom nämligen veckans inspirerande uppgift från Carolina. En riktig lyckostund. Denna kurs har varit sååå inspirerande, en riktig härlig och ärlig chans att få hitta det som är min grej. Jag hade visserligen påbörjat lite av min grej, men kursen har gett mig ett kvitto på att jag är på rätt väg samt en fingervisning om vad nästa steg är för att nå mitt mål. Jag är så tacksam att jag tackade ja till denna kurs.”
Ulrika Malmesved, Måbrarummet

”Efter tio veckors långsamt uppvaknande insåg jag plötsligt att jag kan. Jag inte bara KAN, jag gör det. Det här är ingen 24-timmars utbildning där du utlovas snabbt resultat utan ansträngning – det kräver engagemang och ärlighet. Men det lustiga är att varje vecka blev alltmer lustfylld och varje dag innehöll mer och mer energi. Det var som att vända på ett mynt och hitta alla nergrävda resurser som har funnits där hela tiden – men som jag inte hade modet eller ärligheten att följa. Carolina undervisar från hjärtat, med insikt och kärlek och stor förståelse för den personliga processen som behöver få ta tid. Lite grand är det som att vara insvept i en accepterande värme och att sedan – efter tio veckor – ställas på kanten till resten av livet, utrustad med drivkraft och tro. Rädslan för det okända sätts i perspektiv, osäkerhet och tvivel betraktas med större ömhet och jag tillåts vara exakt den jag är – helt och hållet fantastisk.” 
Annette Öhgren, Alnö

”Jag ska ärligt säga att jag är mycket tveksam till alla böcker, föreläsningar och kurser vars syfte är att få oss, mer eller mindre, osäkra, människor att våga leva det liv som vi önskar. Men du kändes äkta och jag är mycket nöjd. Jag sade för fyra år sedan upp mig från min fasta tjänst för att bland annat få mer tid att utveckla mitt måleri och inspirera andra att börja måla. Jag har börjat så smått, men du Carolina, har hjälpt mig över mitt största hinder … att jag inte är utbildad pedagog! Dina inspirationsblad och övningar som tvingat båda mina hjärnhalvor att samarbeta har nog bidragit, Tack! Jag träffade några coacher när jag startade min firma men vågade ändå inte fullt ut. Det som händer när man verkligen gör övningarna i kursen och fokuserar är spännande. Jag har till slut förstått att jag ska fokusera på det jag är bra på och gillar, och då har allt fallit på plats. Jag har insett att den kraft som uppstår när man släpper sina rädslor och följer sin längtan är stark! Nu när mitt mentala hinder inte längre finns har jag plötsligt upplevt ett enormt flow i min verksamhet. Jag har fått nya, roliga kunder och det känns bara kul – ingen rädsla alls! Tack och kram, fantastiska Carolina!”
Teresa Sarrión, Onsala

”Erbjudandet om kursen kom precis när jag hade tänkt att jag behövde fundera över hur jag ska hitta lite glädje och ork i livet, samt leva lite närmare mina ideal. Kursen var perfekt för mig som inte bara ville hitta ett nytt jobb, utan också var intresserad av att hitta rätt i mig själv och i livet i stort och i smått. Även om jag inte hållit kursens takt så finns alla övningar i bakhuvudet, och det som dyker upp i livet kan reflekteras och införlivas i kursens ‘ämnen’ på ett naturligt sätt. Trevligt att höra Carolina varje vecka, och att hon tar det så jordnära, nära sig själv och ändå med glädje och förståelse. Vi har väl alla fått nog av klämkäcka tillrop och tillvägagångssätt?! FB-gruppens öppenhet och stödjande är såväl påminnelser som igenkännande och uppmuntran. TACK TILL ER som arbetat med kursen! Lycka till i fortsättningen!”
Marie Bergner

”Jag hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig av kursen när jag hoppade på men tänkte att ’det låter ju inte så dumt att hitta sin grej’ så jag lockades att testa. Och det ångrar jag inte! Tvärtom! Jättebra upplägg där man kan välja ambitionsnivån själv, men ändå hänga med i det stora sammanhanget och få regelbundna utskick och kontinuitet. Mycket och bra material i kursen som jag kan börja om med igen och igen. Gillade framför allt de inspirerande videorna, de är såå bra!!! Carolina känns mycket trovärdig och har mycket kloka tips, strategier och råd. Så TACK för en bra kurs som jag har rekommenderat till flera! Kram!”
Katarina Åsberg

”Jag har läst väldigt många självhjälpsböcker och plockar med glädje russinen ur dessa och rör ner dessa i min egen smet som blir en läcker kaka. Jag tycker dock att det var något visst med dig, Carolina, när jag var på seminariet Gör din grej. Det känns som du verkligen har mejslat fram de verktyg du erbjuder oss. Jag är övertygad om att du är på rätt plats och gör det du ’ska’ göra, det som är din kosmiska uppgift, eftersom du ger ut den energi som du gör. Jag vill uppmana de som läser detta att verkligen seriöst överväga att gå Carolinas e-kurs!! Det ger något helt annat än det jag trodde från början, och det är det som är så spännande … Jag ser nu glasklart vad jag måste arbeta igenom om jag sedan ska kunna göra det jag tänkte i början av kursen. Oväntad och spännande upptäckt för mig. Ta chansen att upptäcka något oväntat du också, i tryggt sällskap av Carolina och med en Facebook-grupp av kvinnor som också följer kursen, som varit en mycket positiv överraskning!”