Magispiralen

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Magispiralen™ är en resa i fem steg som öppnar ditt hjärta för flow & magi:

  • VARA – Landa i tillit. Du är medvetande. Livet är här & nu. Ta hand om dig & din kropp. Magin i att finnas till. Du är och har allt du behöver.
  • ÄLSKA – Var i din glädje. Du är lycka. Livet är glädje, kärlek & tacksamhet. Öppna hjärtat & njut. Magin i att älska sig själv, andra & livet. Du är värd att älska och älskas.
  • VILJA – Uttryck dig själv. Du är oändliga möjligheter. Livet är potential. Följ dina drömmar & ditt syfte. Magin i att skapa. Du är unik.
  • VÄLJA – Skräddarsy ditt liv. Du är energi. Livet är flöde & riktning. Släpp bagaget, välj glädje & lycka. Magin i att välja & därmed bli en Skapare. Du är full av resurser.
  • BLOMSTRA – Upplev livets flow. Du är ett mirakel. Livet är oändlig storhet & magi. Ta emot & våga bli vägledd. Magin i att släppa taget och blomstra. Du är allt och inget.


Ta del av magin genom den enkla femveckors e-kursen Magispiralen™!

E-kursen Magispiralen - för dig som vill hitta flowet

E-kursen Magispiralen – för dig som vill hitta flowet!

  • Vill du gärna uppnå dina drömmar, men det är så mycket i vägen i vardagen hela tiden att du aldrig kommer igång?
  • Vill du verkligen må bättre än du gör idag, ha mer flow och lätthet i livet, men du får aldrig tiden att räcka till för att göra de förändringar du vill göra?
  • Eller är det så att du helt enkelt känner dig överväldigad av alltihop, och inte vet i vilken ände du ska börja?


I så fall är e-kursen Magispiralen något för dig!

För tillfället går det inte att anmäla sig till e-kursen.

Så här säger några av dem som gått e-kursen Magispiralen

Har följt din e-kurs Magispiralen sedan fyra månader tillbaka och den har förändrat mitt liv. Är nu inne på fjärde omgången och det har blivit en skön rutin att börja dagen med att se en video. Har så oerhört mycket högre energi, har knappt tänkt några negativa tankar sedan jag började kursen då det positiva är så påtagligt! Jag är väldigt glad att jag upptäckte Magispiralen, att jag har hittat denna positiva kraft som gjort så mycket för mig!”
Agnetha

Magispiralen är det bästa jag gjort för mig själv! Att få bygga på sitt inre och inse att det är där det hela börjar, att få känna sig hel inifrån och ut. Det har varit en fantastisk inre resa som är påbörjad. Mina egna förväntningar var höga och de införlivades med råge. Jag blev mentalt inställd på och såg framemot varje morgon, och din video med bra uppgifter och tid för reflektion. Jag märker att jag förändrats till det positiva. Jag är gladare och ser saker som sker med lätthet. Jag ser motgångar som möjligheter. Jag accepterar bara det jag vill göra och står för. Jag har lärt mig säga ifrån, om min inre kompass säger det. Jag är FLOW och kommer att gå tillbaka till denna ”skattkista”, för att stärka mig. Många fler behöver den har jag uppmärksammat! Stort tack finaste Carolina för att du har stort hjärta och delar med dig av dina fantastiska erfarenheter.”
Ulrika, Eskilstuna

Vilken fantastisk och energigivande kurs jag har fått gå nu. Magispiralen har fått mig att bli mer medveten om mina egna livsmönster. Jag har levt mera i nuet och känt mig tacksam för det som jag har. Jag har känt mig harmonisk då jag tagit mig tid att reflektera med hjälp av övningarna. Alla försök som man ändå faktiskt gjort för att förändra och förbättra sitt liv ökar livsglädjen. Att ta reda på vad just jag behöver och vad mina behov är känns viktigt nu för tiden. Man skrapar på ytan till vad man egentligen vill. Den inre rösten kan plötsligt höras tydligare. Bra övningar när man känner stress eller oro inför någonting.
Therese Svantesson, habiliteringspersonal inom funktionshinder, Uddevalla

Strax innan jag började Magspiralen var allt hopp, all glädje borta. Jag orkade nästan inte ta mig ur sängen. Jag kunde inte se någon framtid. Då. Plötsligt hade jag ett slags samtal med mig själv. Jag valde att försöka bli hel. Varje dag och ibland flera gånger får jag välja det igen. Magispiralen har varit ett fantastiskt stöd, ibland sista halmstrået! De gånger livet glittrar till och jag känner igen mig och flammar till är underbara! Då minns jag och känner hur jag brinner för det goda och allas rätt till lika värde, jag får lust och längtan efter att skapa. Minns att jag med genuin kärlek gjort många goda saker. Och trots all förtvivlan så vet jag att j a g finns kvar. Så nu tänker jag läsa min Magispiral. Göra en liten sammanfattning. Och börja om! Imorgon blir dag ett. Det känns som en trygghet att kunna ha det att ‘luta sig mot’. På ett så enkelt, tydligt, hoppfullt och kärleksfullt sätt har du skapat redskap till att ge plats för liv och kärlek. Tack Carolina!
Anonym

Jag har läst många självhjälpsböcker men Magispiralen har hjälpt mig till handling att göra små konkreta saker som gjort stor skillnad och som fortfarande finns i mig. Jag har skruvat mer mycket på det jag tidigare tyckt jag måste göra och jag har även kunnat sätta rimligare gränser på mitt arbete. Jag får ändå gjort mer, är mindre stressad och mitt arbete har blivit roligare. Jag kan bryta negativt ältande genom att säga till mig själv ‘Jag hör vad du säger, allt är bra’. Att sprida kärlek till min omgivning utan att uttala det har gjort att människor har blivit vänligare. Jag har börjat att äta mer hälsosamt och röra mig mer utan att det känns som något tvång eller ansträngning. Jag har börjat att acceptera mina egenskaper och älska mig själv istället för att arbeta mot mig själv. Detta är bara små fragment av allt positivt som kommit ur kursen. Tack för att jag har tillgång till kursen på ’livstid’, jag skall göra om den i höst.
Agneta Bauer

”Hej finaste Carolina! Att jag har fått möjligheten att delta i din e-kurs är helt fantastiskt. Efter en tuff tid bakåt sett så har jag hittat riktningen igen och det är framåt! Jag är så tacksam för att jag valde att gå med. Ser fram emot varje morgon då ett nytt avsnitt finns att jobba med.” 
Ulrika

För mig har kursen (nästan) gjort att jag överlevt. I samband med kursstarten drabbades jag av en livskris utlöst av en familjetragedi. Hade jag inte haft mina videos att se fram emot varje morgon vet jag inte hur jag skulle ha orkat igenom detta. Nu ca en vecka efter kursens slut är jag fortfarande ibland skör, men nu har jag såååå många redskap. Tusen, tusen TACK!”
Anonym

“Hej fantastiska Ni i Magispiralen!!! ~ Gör det du älskar varje dag!, så säger du i din avslutningsvideo Carolina. Och det är precis dit din kurs Magispiralen har tagit mig genom dessa kursveckorna. Jag har genom kärleksfulla videos varje dag fått “tumskruva mig själv” in till min innersta kärna. Ända sedan 1989 har jag arbetat med mig själv och personlig utveckling, nu först har jag nått till min livsuppgift! Under sista veckan har jag haft sådant otroligt flow, och de sista dagarnas videos gav mig kraften att göra slag i saken – min domän är bokad till mitt företag som jag ska starta upp nu; mitt PR-blad beställde jag näst sista dagen i Magispiralen; flödet har lett mig till en “skräddarsydd” vacker lokal till mitt nya företag, som jag tillträder om en månad. Stort tack till fantastiska dig Carolina och dina medarbetare! Ni är ljusbärare här på vår jord. TACK!”
Ingela Johnzon, Lugn & ro oasen, www.lugnoro.tips

“Sammantaget tycker jag att kursen Magispiralen var mycket bra uppbyggd med flera för mig nya infallsvinklar. Med lagom mix av videoinspelningar, flera visualiseringsövningar, teoretiska och praktiska tänkvärda övningar med tid för reflektion och eftertanke för att skriva affirmationer, tankar och funderingar i anteckningsboken. Mycket bra att varje tema under respektive avsnitt hade ett mellanrum på 24 timmar. Vissa övningar måste sjunka in och dessutom väntade jag med spänd förväntan på nästa dags tema och övning. Bra med pepping emellanåt. Carolina är äkta och utstrålar mycket energi också i sin röst. För att få ut det mesta av kursen är det viktigt att man deltar helhjärtat, även om det ibland kan kännas motigt, men det är just då man ska fortsätta.”
Ulla Neurath

Efter första veckan med Magispiralen känner jag stor tacksamhet! Första veckan har innehållit så mycket, känns komplett, redan nu! Är det verkligen möjligt med fyra till veckor!!!!!! Tack Carolina för att du delar med dig så generöst!
Elisabeth

”Övningarna i e-kursen Magispiralen gör gott för både kropp och själ. Konkreta, enkla och effektiva. Att investera 15 min/dag i denna kurs är att investera i sin egen hälsa! Under flera år har jag inspirerats av Carolinas produkter och hennes sätt att vara och av den enorma kunskap hon har. Jag har henne att tacka för mycket att jag är där jag är idag. Tack vare henne gör jag min grej och känner glädje och harmoni.
Ulrika Malmesved, Må bra-inspiratör, www.mabrarummet.se

Mina morgnar har fått extra guldkant nu när jag sätter mig vid datorn och tittar på dagens video från Carolinas Magispiralen. Hon påminner mig om vad som är viktigt i livet, och den fina känslan har jag med mig under hela dagen.”
Sissi Ryland, coach och inspiratör