Mastermind

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Det finns saker som inte är möjliga att göra på egen hand.

Vi som känner oss kallade av själen att kliva in i ledarskap, att sprida vårt budskap i världen på vårt sätt, att dela våra gåvor och hjälpa dem vi är här för att hjälpa, vi går igenom expansion på expansion för att hela tiden växa som människor och ledare.

Den typ av expansion som krävs nu när allt går så mycket snabbare i den väldigt speciella tid vi lever i, Själens era, går inte att göra på egen hand hemma på kammaren. Det krävs sådant mod att våga ta nästa steg på den här resan som själen kallat oss till. Och det krävs att någon håller rum för den energi som behövs för att transformationen ska kunna ske. Vi behöver helt enkelt stöd för att klara det.

Själv har jag hittat det perfekta sättet: Coachnings- och mastermindprogram som både ger stöd av en duktig coach/prästinna och en grupp likasinnade på samma själsresa som jag.

Jag har själv deltagit i, växt genom och lärt mig av sex fantastiska mastermind-program under de senaste sex åren. För mig är det här formatet det ultimata sättet att ta kvantsprång och nå nästa nivå. Jag har dessutom själv lett sex framgångsrika mastermind-program under de senaste fem åren.

När jag jämför utvecklingen hos deltagarna i de här programmen med den utveckling jag tidigare sett hos personer som enbart gått i individuell coachning, så är skillnaden uppenbar och resultatet från ett mastermind-program går nästan inte att jämföra med den individuella coachningen.

Det är därför jag har skapat det unika systerskaps- och mastermindprogrammet Shine Your Light Mastermind.

Shine Your Light Mastermind

Ljusgudinna, banbrytare, vägvisare, ledare i Själens era … Det är här för dig!

Du är en ledare. En skapande kraft i Själens era. En ljusgudinna, som kommer från själ och hjärta och lyser vägen för andra att göra detsamma i den speciella tid vi lever i nu. 

Nu är det dags att …

 • Skapa den förändring och växt som du längtar efter i ditt liv
 • Ta nästa steg på din resa, oavsett hur stort det känns just nu
 • Sluta jämföra dig med andra, förminska dig själv och dina gåvor, gömma delar av dig, och istället börja lysa som den fantastiska Ljusgudinna du är och göra den skillnad i världen som du är här för – i stor skala
 • Ta klivet in i en helig cirkel av kärleksfulla, kreativa och motiverade kvinnor, precis som du
 • Se till att du får det stödsystem du behöver för att kunna leva det liv du är här för att leva – livet du älskar
 • Känna dig full av energi, modig, inspirerad och klar över ditt nästa steg
 • Kliva upp i ditt personliga ledarskap, och ledarskapet över din tribe
 • Skapa och nå ut med hjälp av din inre vägledning och harmoniera allt i livet med själen
 • Utveckla och uttrycka alla dina gåvor och göra avtryck i världen!


Under programmet utforskar vi 4 heliga nycklar för en ledare i Själens era:

 1. Cleanse & Release – Prepare for Soulful Abundance
 2. Protect & Respect – Tend to Your Temple
 3. Energize & Enjoy – Manifest Your Vision in Joy
 4. Align & Shine – Expand in Leadership & Service

Vi fokuserar på en nyckel i taget under fyra två månaders-perioder. Varje period inleds med en retreat där temat presenteras och en initiering sker. Verktyg och övningar inom temat tas sedan upp i Facebook-gruppen och på gruppsamtalen. Innehållet anpassas alltid efter gruppen i första hand, jag och mina guider känner löpande av vad gruppen behöver.

Det unika ledarskapsprogrammet Shine Your Light Mastermind innehåller:
 • En noggrann urvalsprocess för ansökan ser till att det enbart är högt motiverade, kärleksfulla och kompetenta deltagare som har något att bidra med till gruppen som ingår i systerskapet – och att deltagarna kompletterar varandra så att gruppen blir större än dess delar var för sig.
 • Vi träffas generöst mycket – vid hela tre retreater à 4-5 dagar under en period av nio månader, för det är när vi möts som vi kan skapa de starkaste energierna och verkligen ta kvantsprång i utveckling.
 • Alla retreater sker på handplockade vackra, bekväma, inspirerande och energimässigt kraftfulla platser i Sverige och utomlands, där vi kommer hemifrån och får ny energi, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra hjälpare att nå igenom med sina transmissioner och för dig att slappna av och transformeras ner på dna-nivå.
 • Vi möts på ytterligare en virtuell heldags-retreat via videokonferens och en virtuell gemensam avslutning på programmet.
 • Vi har ständig kontakt i gruppen, via gruppsamtal varannan vecka, syster-cirklar och en egen intim Facebook-grupp, för stöd, support, frågor – och för att ha roligt ihop!
 • Alla gruppsamtal sker via videokonferens, vilket skapar en känsla av att sitta i samma rum och förbättrar möjligheten att bygga nära relationer med varandra. Du är helt enkelt omringad av kärlek och support under hela programmet!

Är det här något som talar till dig?

För tillfället är mastermindprogrammet pausat.

Tidigare deltagare berättar

“Vi är här, inte för att gömma oss, utan för att vara i tjänst och bidra, genom att vara oss själva. Det har landat in i mig. Kraften i systerskapet är transformerande och skapande!”

– Monika Vasic, moyolo.se

“Det här är det bästa jag någonsin gjort! Det är på riktigt det bästa jag någonsin gjort. Känns som att det är nu mitt liv kan börja. På RIKTIGT! Inifrån och ut!

Vad som hänt? Oj, det är så mycket! Går knappt ens att beskriva. Mitt liv är inte alls sig likt! Det här året har lett till saker jag aldrig hade kunnat drömma om. Jag har utvecklat mig själv på sätt som jag inte trodde var möjligt!

Jag har fått en större tro på mig själv och på min uppgift i det här livet. Jag har fått kontakt med min kanal och min inre Shaman, som jag inte hade en aning om att hon fanns, Shima. Jag har återförenats med min saknade syster från tidigare liv. Fått fatt i tidigare liv som gett mig ovärderliga ledtrådar till detta liv. Jag har mött så mycket kärlek och förståelse under det här året. Blivit buren med kärlek och trygghet för vad jag än har upplevt av mina systrar och Carolina.

Om du känner något som drar dig till programmet, tveka inte! Du kommer aldrig att ångra dig!”
– Bodil Astgård

“Tack!!! Tack Carolina! Tack alla ni som varit med i gruppen, alla ni kvinnor som inspirerar mig, som kliver ur komfortzonen och som gör så mycket gott i världen. Som berikat mitt år något så ofattbart mycket. Enorm och outsäglig tacksamhet!!! Jag har aldrig varit med om något liknande – att på så relativt kort tid uppleva en sådan transformation på så många plan. Det är häftigt!

I dagarna har jag lanserat min nya hemsida, där jag känner att jag äntligen är JAG fullt ut, från själen. Det känns fantastiskt, varmt och spännande.

Att investera så mycket i mig själv kändes först egoistiskt. Men när jag ser hur min utveckling påverkar andra, både familjen, vänner, bekanta, på jobbet osv, så tänker jag att det ju liksom inte bara är en investering i mig själv, utan i alla omkring mig. Tänk vad mycket gott det sprider i världen!”
– Hanna Walsö, Walsö Rytm, Rörelse & Röst

“Stort varmt tack från djupet av mitt hjärta till dig Carolina – för allt du skapat och givit mig och alla andra som har gått Mastermind-programmet. Det har varit en spännande och njutningsfull resa. Jag är dig för evigt tacksam. Du är en katalysator till enorma förändringar med ‘små’ medel och har absolut varit min själs barnmorska.
– Anine

“Mastermindåret har lett till att jag nu äntligen har startat mitt företag och har börjat planera för att gå ner i arbetstid. Jag har dessutom fått en massa nya kontakter för kommande samarbeten. Jag tar mer ansvar för mig själv och mitt liv. Jag har en tydligare riktning, jag är gladare och piggare. Jag har kommit närmare mig själv och mitt sanna jag samt utvecklat min andliga sida ännu mer.
Barbara Frilund-Ekberg

“Carolina är makalös på att vara ett starkt stöd oavsett vad det handlar om. Jag är så tacksam över att hon inte är en ‘guru’ som knyter människor till sej, utan hjälper oss att hitta våra egna vingar, vår egen väg och flyga fritt och högt.
– Mia Västlund

“Inga ord är stora nog för att beskriva den resa, både inre och yttre, som Mastermind, med fantastiska Carolina och alla fina medsystrar, inneburit. Så mycket kärlek, så sant, så äkta. Under detta året har jag utvecklats på en helt annan nivå än jag tidigare gjort, på alla plan. Så mycket som hänt på så kort tid. Magiskt! Hela mitt liv har förändrats. Oro och rädslor styr ej längre mitt liv. Jag lever i kärlek och njuter av livet. I allt större utsträckning låter jag själen leda mig på min väg. Det gör mig lycklig och fri.

Jag är trygg i att jag och vi har ett syfte med vår vistelse på jorden. Jag är trygg i att allt har en mening. Jag är trygg i att ju mer sann jag är desto lättare blir det att leva. Och det får vara lätt. Det ska vara lätt!
– Maria Enqvist Johansson

“Jag känner i hela min kropp hur jag bara vill få alla att förstå att det är klart att de ska gå programmet! Gå bara gå! Det är det bästa jag gjort för mig själv! Det är bara ren magi. Och det har varit värt varenda krona och mer därtill.
– Sarah Singh

“Innan kämpade jag med min självkärlek, ensamhet, kontrollbehov, gränssättning, sorg, tron att jag inte presterar tillräckligt bra på mitt jobb, tron att jag inte får vara med om jag syns, hörs, tar kommando och uttrycker mig tydligt. Det här gjorde att jag tog alldeles för mycket ansvar, stängde in och av mig. Var halva jag. Jag jobbade mycket men kände mig aldrig tillräckligt bra.

Idag är jag tryggare och lugnare. Den stora rädslan som hållit mig fången är borta. Jag känner mig ljus och älskvärd. Jag tar min plats på det sätt som känns rätt för mig. Min sanning är viktig. Jag kan sätta gränser utan att slå på mig själv. Jag känner mig oumbärlig på jobbet. Vet att jag gör ett fantastiskt jobb och att mina kollegor få ta del av en skön och positiv energi genom mig.

Jag har vågat visa min andliga sida, vågat öppna upp min kanal och börjat vägleda andra. Jag samarbetar med universum. Jag har börjat våga ta steg mot ett eget företag.

Det unika med programmet är kärleken, tilliten och det sanna genuina som Carolina förmedlar och skapar, och alla systrars kärlek och support. Carolina ser och säger sanningen även om den är jobbig att uttala eller höra.”
– Kerstin Westin

“Ord kan inte uttrycka min tacksamhet för att jag fick tillfälle att gå Mastermind med Carolina. Så hållen, så älskad, så magiskt. Vilken resa! Från djupet av mitt hjärta med kärlek: Tack Tack Tack.

Innan programmet hade jag bristtänkande om bl a pengar, kärlek och mitt värde. Jag hade svårt att riktigt lita till mina egna förmågor. Det ledde till mycket oro, stress och negativt tänkande. Idag har jag en ny trygghet i kroppen, till mig själv och min förmåga att ta hand om mig. Jag lever mer i harmoni, har mer kärlek både till mig själv och andra. Jag är inte längre så ängslig för vad andra ska tycka om mig. Jag vågar säga min åsikt/sanning mer än förut. Jag känner mig helare.

Alla retreaterna har renat mig och fått mig att öka min förmåga att hålla mer ljus, ökat/breddat min frekvens. Det har varit fantastiska tillfällen när vi alla kommit samman och expanderat som ljushållare. Tryggheten i att vara i samma grupp under så lång tid gjorde att jag vågade öppna mig, visa de sidor som jag egentligen ville dölja, så att jag fick möjlighet att växa.

Carolina är grym på att hålla kärleksfullt space. Att med mycket kärlek och mitt högsta för ögonen peta på det som jag inte såg/ville undvika. Coachningen i fb-gruppen och på Zoom-samtalen har varit ovärderlig. På retreaterna har Carolina med kärleksfull hand lotsat mig/oss framåt. Hon har hållit oss alla med sin närvaro utan att döma eller favorisera. Satt ramar från kärlek till trygghet för mig. Tack!”
– Karin Larsson

“Innan kände jag att det här med systrar hit och shamaner dit och ljusgudinnor och prästinnor … jaja, ni kan vara allt det där, jag vill bara lära mig lyssna inåt, tack tack. Nä, det där var inte för mig. Och nu står jag själv här som Queen of Fucking Everything och gudinna och helare. Hade nån sagt det för ett år sen …

Något av det viktigaste har varit att Carolina alltid håller oss alla ansvariga och stora. Hon håller sånt jävla bra space! Hon ser hela tiden ledaren i oss och bollar över till oss. Hon lägger aldrig sina egna åsikter eller värderingar i något utan får oss hela tiden att reflektera över vad olika personliga utmaningar har med OSS att göra.

Hon är extremt kunnig i det hon lär ut och hon lyssnar själv på sin egen inre vägledning. Hon är ‘vattentät’ skulle jag säga, haha. Och hon, som är nån jag ser upp till, vågar visa sin sårbarhet. Hon lever som hon lär ut vilket är det jag vill ha i en mentor, men inte alltid lätt att hitta.

Gruppsamtalen och retreaterna har varit ovärderliga, liksom systercirklarna. Att vi under 9 månader får träna på att bli behandlade som gudinnor och blir servade, vi bara glider med och allt är ordnat. Att hela tiden bli överraskad med fina goodiebags på retreater. Det är mycket som inte står i programmet som vi får, det finns alltid flera ess i rockärmen och det gör stor skillnad! :)

Jag ångrar inte detta en sekund! Att ha med sig detta program som komplement i livets resa är helt fantastiskt och jag hade antagligen inte utmanat mig och gjort samma val som jag nu vågar om jag inte hade deltagit i programmet.”
– Caroline Eriksson