Shine Your Light Sisterhood

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Tillsammans växer vi så mycket mer …

De senaste åren har jag deltagit i systerskap och mastermind-grupper, ledda av erfarna och duktiga coacher, prästinnor och Shamaner. Utan dem hade jag aldrig varit där jag är idag.

För det sker något magiskt när vi möts medvetet med en gemensam intention att hjälpa varandra att bli mer oss själva och därmed nå våra högsta drömmar.

Jag skulle heller aldrig nått hit om jag inte för några år sedan tog beslutet att följa min inre vägledning, min själ, i precis allt – inte bara det som för ögonblicket passade mitt ego.

Jag har vägletts att skapa ett systerskap av energi, ljus och kärlek, som hjälper dig att göra resan från Egots till Själens era och allt vad det innebär i högre energi, mera lust & glädje och en större känsla av meningsfullhet.

Varmt & innerligt välkommen till en magisk mötesplats, en helig systercirkel och ett inspirerande växthus för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva och andra i Själens era: Shine Your Light Sisterhood.

Shine Your Light Sisterhood avslutas den 31 dec 2020, så vi tar inte in några fler medlemmar nu.

Läs om hur jag landade i det svåra, men vägledda, beslutet på bloggen >


Shine Your Light Sisterhood

En magisk mötesplats, en helig systercirkel, ett inspirerande växthus i en omvälvande tid …

Du är en kreativ kvinna med hjärta som redan har jobbat mycket med din personliga och andliga utveckling.

Nu känner du ett kall att ta klivet upp till nästa nivå av ledarskap i ditt liv. För du vill skapa ett liv från själen, med lust, glädje, lätthet och njutning. Dessutom känns det akut att vara med och bidra till att sprida kärlek & tillit istället för rädsla i världen. Du vet att du kan göra det.

Du har valt själens väg. Du är villig att dechiffrera den instruktion du kom hit med och som själen har vetskap om, men inte egot. Du är här för att sprida ljus, på ditt sätt, genom att göra din grej och bidra med den positiva energi, kärlek, optimism, inspiration och kunskap som behövs i världen idag.

Du är här för att vara en av ledarna, en av dem som går före och visar vägen från Egots till Själens era, som vi nu är på väg in i.

Men det är som en portal du inte kan ta dig igenom på egen hand. Något fattas. Du har inte riktigt alla nycklar. Din energi sänks gång på gång när du försöker höja den. Du känner inte det hundraprocentiga stöd du skulle behöva.

Vad är det som saknas för att du äntligen ska kunna ta steget och expandera in i ditt största & vackraste jag, det du är här för att vara?

Med stor sannolikhet andligt systerskap och ständigt stöd av en erfaren coach som har gjort samma resa. Därför erbjuder jag dig att ta det här steget tillsammans med mig, mina guider och en hel grupp andra, lika fantastiska kvinnor som du.

Tillsammans gör vi den här planeten till ett ännu lite bättre ställe att leva på, samtidigt som vi skapar liv vi älskar att leva.

För det sker något magiskt när vi möts medvetet med en gemensam intention att hjälpa varandra att bli mer oss själva och därmed nå våra högsta drömmar.

Det här är inte bara ett nätverk, som på den gamla tiden. Det här är inte bara en Facebook-grupp, eller en kurs. Det är ett medlemsprogram, ja, men inte bara det …

Det här är en magnifik container av ljus och kärlek som kommer att ge alla som deltar i den … ja, jag skulle vilja kalla det superkrafter, för det är så det känns! Den gemensamma energi som den här gruppen skapar, i samklang med mina guider, kommer att påverka både ditt och andras liv. Stort.

Varmt & innerligt välkommen till en magisk mötesplats, en helig systercirkel och ett inspirerande växthus för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva och andra i Själens. Välkommen att bli en vägvisare för andra i en omvälvande tid!

Vad deltagarna själva säger

”När jag talar med mina vänner om att jag har gått med i detta systerskap så säger jag att jag har investerat i ett gymkort för själen. Det bästa jag har gjort! Har inte ångrat det en sekund!”
Petra Bäcklin

”Tacksam! Känner mig så rik. I morse när jag behövde varva ner lyssnade jag till en av Carolinas meditationer. Att ha tillgång till hela arkivet att välja och inspireras påminde mig om vilken lyx jag unnat mig själv genom att gå med i Shine Your Light Sisterhood.”
Linda

”Så fantastiskt! Att göra det man vill, när man vill och på sina egna villkor, precis där man står i sin egna utveckling. Helt makalöst bra!”
Veronica

”Jag är så tacksam över att jag har gått med i Shine Your Light Sisterhood! En av deltagarna kallar det för ett ’Gymkort för själen’! Så är det! Det spelar ingen roll hur snygg, vältränad och intelligent du är om inte själen mår bra!
Susanne Lennmark i Tacksamhetsnätverket på fb

”Jag är så glad att jag är med i Sisterhood. Den inledande kursen har varit väldigt stark. Det är magiskt. Jag är så glad och tacksam att jag får leva så sant inifrån. Du gör ett fantastiskt jobb. Kram!”
Hanna

”Varmt innerligt tack, för att få vara med i den här gruppen. Att du Carolina, skapat detta. Att få utvecklas utan stress. Att få chansen att bara vara. Jag hittar inte rätt ord. Är så enormt tacksam, att ha en plattform. Att äntligen inte vara ensam. Tack, från djupet av min själ.”
Annika Fjällström

”TACK av Hela mitt hjärta och själ!!! Vilken Magi du skapat och skapar, Carolina!!!
För och med oss!!!”
Anne Larsson

”Jag vill uttrycka min kärlek och tacksamhet till alla mina systrar i Shine Your Light Sisterhood. Det känns som om mitt hjärta har öppnat sig sedan jag gick med i gruppen. Den tillit och kärlek som finns i denna grupp alltså. Det är magiskt. Det avspeglar sig på allt. Vågar ta allt fler steg med hjälp av ert stöd! Tack!”
Bodil

”Hur mycket var det Carolina värderade Fb-gruppen till? ’OVÄRDERLIG’ va? Håller med henne!”
Veronica

Kanaliseringen med Herakleon var det som fick mig att gå med i denna fina grupp av kvinnor. När vi sedan fick en kanalisering med medlemsbrevet i augusti som vi kunde lyssna på, så bara känner jag mig hel, hemma och värdefull. En känsla av att, ja, jag har ju ett syfte med mitt liv här på jorden, och att lyssna om och om igen gör mig mer öppen för där jag är och dit jag är på väg. Tack.”
Christine

”Att komma in i denna syster-cirkeln har ju höjt energin enormt. Att vi är så pass många och att din energi, Carolina, kommer in lite då och då och ställer de RÄTTA frågorna hjälper också upp energin. Så det där med energi är ju intressant Det gör ju att man kan släppa och rensa lättare. Mina tidigare tankar var ’Ska verkligen lilla jag vara med här’ men dessa tankar är helt försvunna. Jag försöker nu mer och mer se HUR jag ska leda framöver. Min insikt är att jag har blivit starkare.”