Själsresor

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Du känner en längtan – du vet att du är här för något mer …

Jag vet precis hur det är. Jag har följt min själ medvetet i över tjugo år. Den säger till när det är dags för nästa steg. Nästa språng, mot nästa, större, version av dig.

Jag vet också att det inte alltid är så lätt att hitta tiden eller energin mitt i vardagen för att kunna ta de där riktigt stora sprången: Är jag på rätt väg? Vad är mitt nästa steg? Vad är det som hindrar mig från att komma vidare?

Men något händer när vi reser bort, när vi lämnar det invanda och får se något nytt. Vi får lättare kontakt med själens röst. Inspirationen rinner till och plötsligt, helt utan ansträngning, faller allt på plats, det som vi har kämpat med hemma så länge. Så är det i alla fall för mig.

Särskilt om jag reser tillsammans med en grupp andra fantastiska, generösa ljusgudinnor på samma själsliga resa som jag – och dessutom en erfaren, skicklig och inkännande retreatledare, diplomerad coach och tillika prästinna och Shaman, som tar hand om mig och gruppen med varsam och inspirerande hand och inte låter mig se mindre än min högsta potential!

Jag leder resor till platser med hög energi och en miljö som underlättar expansion och transformation samtidigt som vi njuter av god mat och vackra omgivningar.

Känner du dig kallad?

För tillfället har vi inga retreater, event eller resor planerade.

Bilder från tidigare resor

Vad säger tidigare deltagare?

”En helt magisk vecka med så många nya insikter och upplevelser. Med Carolinas fantastiska kunskap och engagemang skapade hon en gemenskap så full av kärlek, medmänsklighet och trygghet som gjorde det möjligt att våga släppa taget om sånt jag tidigare trodde var viktigt. I mitt arbete med grupper och utbildning har den här resan varit mycket berikande och inspirerande. Nu längtar jag efter att få använda mina nya insikter och kunskaper i mitt dagliga arbete. Jag är full av energi och tillförsikt.”
Annika Rosén, Ego Queen AB

“Själsresan till Italien blev precis så magisk som inbjudan utmålande den till att vara. Jag njöt och utvecklades varje minut! Carolina delar kärleksfullt och inspirerat med sig av nyttiga övningar och verktyg, vilket gav mig den inspiration och det stöd jag behövde för att blomma ut och våga ta mig och mitt företag upp mot högre nivåer. Jag rekommenderar starkt denna resa för kvinnor med själ och hjärta som vill följa själens röst.”
Charlotte Boqvist, Boniq AB

“Hjärtligt tack för en härlig och otroligt inspirerande resa till Acqui Terme. Har landat hemma i Vadstena och är laddad med en massa Action och To doJag vill hylla Carolina för hennes lugn och förmåga att se alla. Det var väldigt inspirerande. Häftiga övningar som skapade utrymme för mycket funderingar, insikter och sharings. Jag njuter av minnen och tackar av hela mitt hjärta för en fantastisk vecka. Lots of love!”
Nadja Rosén, Pranarummet, Vadstena

”Carolina, jag vill tacka dig från djupet av mitt hjärta för en helt underbar vecka. Får nypa mig i armen. Så mycket kärlek, magi och insikter!”
Eva

”Tack för att du är den du är och för att du drar till dig så fina kvinnor som jag får chansen att möta och dela, känna och bara vara med. Tack för en vecka fylld av kärlek, energi, gemenskap, glada skratt, tårar och minnen. Tack för chansen att växa, att hitta vägen, att sjunka in i sin själ, helt viss om att man blir uppfångad om man skulle falla. En trygghet i förändringarnas tid. Tack!”
Lena Svensson, Tanke, Hand och Kraft, Uddevalla

”Hej Carolina, tack för allt du gav mig på resan! Programmet var fantastiskt givande. Allt från att träna sig själv i att njuta till coachningspassen. Jag uppskattade väldigt att jag fick förberedande frågor innan resan och att den lilla gruppen och ditt engagemang gjorde det väldigt personligt. Sen är jag galet förtjust i att meditera tillsammans och uppskattade dina meditationer jättemycket. Badet, besöket på vingården och ’vinoteket’ är härliga minnen från resan! Nu med lite distans kan jag uppleva att B r y t a I g e n o m är vad jag gör. Än en gång tack!!!
Linda Dahlqvist, Den Nya Kulturen, Månsarp

”Tack för en helt underbar vecka i Italien. Jag känner mig nästan pånyttfödd! Jag landar fortfarande en liten bit i taget … Jag dök verkligen långt inom mig själv och känner efteråt att jag har tagit ett stort steg på vägen till att acceptera mig själv så som jag är, att våga vara den jag är och att gå min väg fullt ut. Jag tycker det har varit otroligt givande!”
Katarina Larsson, Vivira, Gällivare

”Tack för en jättebra och härlig vecka. Jag har haft svårt att beskriva min känsla efter veckan men kalibrerad får nog bli ordet. Det känns toppen och vilsamt.”
Jeanette Wretman, Kompetera Organisations- och individutveckling

”Veckan har varit mycket mer än jag trodde. Jag har både fått landa och haft semester och fått lära mig mycket. Jag fick tid för mig själv och jag fick med mig så mycket av allting. Jag har utmanat mig själv den här veckan. Det blev som en ny människa som kom tillbaka. Nu är det fokus på mig själv. Jag har redan hunnit med både promenader och träning och vila och andra saker som jag inte prioriterade förut. Jag funderar mycket på allt jag fick med mig, för det var så mycket. Sen funderar jag på framtida utveckling för företagen utifrån det här. Tack för en fantastisk vecka!
Anett Lindkvist, Kidz Education, Uppsala